Jump to content

NGLVER

Üyeler
  • İçerik sayısı

    16
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

NGLVER üyemizin başarıları

  1. NGLVER

    ( 01 / 01 ) Alice in Deadly School

    İlginç gibi. Çeviri için teşekkürler.
  2. Anime ana karakter, kız kardeşi ve bir kişi (kız kardeşi canavara dönüşünce öldürmeye gelenlerin başıydı sanırım) daha arasında geçiyordu. Kız kardeşi canavara dönüşmüş ve tekrar insana dönmüştü. Abisini yemesi gerekiyordu beslenebilmek için. Abisinin ya kendini yenileme gücü, ya da dirilme gücü vardı. Aradım ama bulamadım. Umarım vardır bilen. Animeyi buldum. İsmi "Pupa"
  3. 4. sezona başlamadım daha. Ama hatırlıyorum orayı. 3. sezonun ortaları ile sonları diye hatırlıyorum. Umarım doğrudur.
  4. Teşekkür ederim. Elinize sağlık.
  5. Hoşgeldin. Ben de geçen sene LGS'ye hazırlanıyordum. Ve en çok anime izlediğim yıl olmuştu pandemi sayesinde :D Yine de iyi bir lise kazandım. Düzgünce çalışırsan 2-3 aktiviteyi (örnek olarak ders çalışmak, anime izlemek, manga okumak) çok iyi şekilde sürdürebilirsin. Ama ağırlığını derslerine ver.
  6. NGLVER

    ( 02 / 12 ) Non Non Biyori [BD]

    Teşekkürler
  7. Merhaba. Manga okumayı gerçekten çok fazla seviyorum ama ekonomik durumlardan dolayı alamıyorum fazla. Sorum 2. el manga alabileceğim bir site var mıdır? Sorunum Soru - Cevap kısmının açık olmaması bende nasıl açabilirim?
  8. NGLVER

    Şu animeyi ben yapsaydım şu ismi verirdim

    Kobayashi-san chi no Maid Dragon: Love Yuri, Protect Yuri
  9. Merhabalar öncelikle. Girls und Panzer'in 2012 de çıkan sezonunu indirmek istiyorum altyazısız veya türkçe altyazılı olarak mega üzerinden ya da torrent üzerinden indirebileceğim bir link yada sayfa verir misiniz baktım 30 dk falan ama bulamadım
  10. LN sonrası VN sardım biraz. O yüzden türkçe yaması olan bildiğiniz bir görsel roman, VN ya da Misao tarzı oyunlar var mı? (DDLC, Higurashi, Tragedy of Loneliness dışında)
  11. NGLVER

    Nasıl (veya nereden) bulabilirm ?

    koleksiyon denemez ama rafta durmalarını seviyorum hoş gözüküyorlar :D.
  12. En yakın konu başlığı burası geldiği için buraya yazıyorum. Made in Abyss'ın mangasının 1. cildini almıştım sonra 2 3 ve 4'ü aldım ama 5'i bulamadım "vol 5" olarak var ama 5. cilt mi sayılıyor o?
  13. NGLVER

    Nereden indirebilirim?

    teşekkür ederim
  14. İlk önce yanlış yere açma mışımdır umarım My Teen Romantic Comedy animesini indirmek istiyorum ama toplu olarak indirebileceğim bir site bulamadım yardımcı olabilir misiniz ? (Sadece bu anime değil izlediğim animelerin yarısından çoğunu bulamadım)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.