Jump to content

Elysia

Üyeler
  • İçerik sayısı

    6
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Elysia kullanıcısının paylaşımları

  1. Elysia

    One Piece bu saatten sonra başlanır mı ?

    Ne zamandı hatırlamıyorum ama ben sabah başlardım artarda izlerdim. Hem de birini izlerken diğerini indirip izlerdim düşün artık. Ama şunu söylemem gerek ilk başları biraz amatör gibi görünebilir ama ilerleyen bölümlerde gerçekten hem hikaye hem de karakterleri animeye oturttu Oda-sensei. Mangayı takip ediyordum ama bir ara kesince ohooo almış başını yürümüş nerede kaldığımı da unuttum :D
  2. Elysia

    plunderer animesi ve mangası

    Sezon finali diye biliyorum ben. Zira ben şahsen bittiğini kabul edemiyorum. 24 bölümlük - az da değil - bir anime ve sanki ikinci sezonu gelecek gibiydi :)
  3. Elysia

    Memur Anime Sever Kadın Arkadaş

    Bence yoktur. Kızların - yeni nesil hariç - animelere ve mangalara pek ilgi duyucağını sanmam. Yeni nesil bile şu anda K-POP çılgınlığına kapılmış durumda. Ne buluyorlarsa bir de :)
  4. Elysia

    Darling İn The FranXX 2. Sezon gelecek mi?

    Bana kalsa daha güzel ve 3 sezon olabilirdi. Sanki yapalım da bitsin tadında olmuş. Bu anlamda arkadaşlara katılıyorum. İçeriğini zenginleştirebilelerdi keşke ama izlediğim kadarı ile sadece - her animede olduğu gibi - bir tatil sahnesi vardı o kadar.
  5. Elysia

    Darling İn The FranXX 2. Sezon gelecek mi?

    Bakıyorumda herkes sevmiş animeyi. Ben de öyle. Her ne kadar animenin yorum kısmında başka bir animenin çakması olduğundan bahsedilse de güzel bir tepki aldığı ortada. Ben de 2. sezonunun çıkacağıını sanmam. Eğer çıkarsa ki bildiğiniz üzere
  6. Elysia

    Arifureta 2. Sezon

    İlk sezonu sevdim. Bazı sahneleri biraz itici geldi mma geneli güzel ve ikinci sezonu hakeden bir anime olduğunu düşünüyorum. Umarım hikayeyi biraz daha uzatır ve daha güçlü düşmanlar oluştururlar.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.