Jump to content

Herakleitos

Üyeler
  • İçerik sayısı

    3
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Belirtilmedi

Herakleitos üyemizin başarıları

  1. Selamlar dostlar, kaldı mı çevrimiçi birisi? [Bruh, kalmamış]
  2. Herakleitos

    En nefret ettiğiniz şeyler ?

    Uyumak ve uyumamak. Gözlerim açıkken uykumun olması; fakat gözlerimi kapattığımda uykumun kaçmasıyla birlikte gelen bıkkınlık. Uyumak ve uyumamak ikilemi artık beni zihinsel olarak çok yoruyor. Bazen uyanık mıyım yoksa uyuyor muyum ayırt edemiyorum; üstüne üstelik bunun beynimde yer etmesi ve her yatağa uzandığımda, her döndüğümde aklıma gelmesi, uykumu kaçırması çok sinirimi bozuyor. Bugün veya dün (Tam olarak söyleyemiyorum uyku düzenim o kadar bozuk) 18 saate yakın uyudum herhalde. Bir de bu var uyuyunca da çok uyumak. Her neyse uyumaktan nefret ediyorum.
  3. Yaklaşık 2 gün önce Gentle Giants diye bir grup keşfettim. Progressive rock türünde müzik yapıyor, insana acayip duygular yaşatıyor kendileri. En sevdiğim şarkısı da Aspirations' dır. Yazı yazmak konusunda çok kabiliyetli değilim o yüzden şarkı hakkındaki hayranlığımı anlatmaya çalışmak yerine sadece şarkı sözlerinden bir iki bir şey bırakayım. "Be our guide, our light and our way of life And let the world see the way we lead our way. Hopes, dreams, hopes dreaming that all our Sorrows gone." https://www.youtube.com/watch?v=d8tpBYUIvTk
  4. Daha fazla seçenek eklenebilirdi. Tengen' den Nia' yı göremedim; aynı şekilde Akame de sanırım hiçbir seçenekte yoktu. Detaylı bir veri elde etmek için yeterli bir anket olduğunu düşünmüyorum (No one cares tho).
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.