Jump to content

lili

Üyeler
  • İçerik sayısı

    1
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

lili kullanıcısının paylaşımları

  1. Alışmam zor oldu Antalya'ya çünkü sevmem ben normalde sıcağı. Şimdilerde biraz alışmış gibiyim. Anladım. Evet evet, ben de zaten bu şekilde düşündüğüm için attım bu adımı bakalım artık nasıl olur Hala çözmeye çalışıyorum. Denedim bi şeyler ama oldu mu bilemiyorum :)
  2. Ben de arada, çok nadir dizilerini izlerim hala ? Aynen güneşe alerji. Kabarıyor, kızarıyor ve tabi kaşınma durumu oluyor. Sende de mi aynı durum var
  3. Görmemişim ben, iyi geceler sana da tatlı rüyalar :)
  4. Kötü bi şey olarak görmüyorum da bilemiyorum işte bakalım. Herkesin var kendince bi şeyi he. Peki şu an nasılsın? Evet biraz o sıkıntı oldu ama biraz da ben işte içe dönük olmamdan kaynaklı. Ehm dediğin gibi de iyi tabi ama ben daha çok sanaldan da olur tabiki yanlış anlaşılmasın da yanyana olmak o şekilde bi bağ ayrı işte. Anladım tamam ben ona dikkat ederim, çok anlamıyorum şu an da öğrenmeye çalışırım. :)
  5. Ben de öyle vakit geçiriyorum işte kendimce bi şekilde
  6. Evet :D
  7. Hoş buldum, iyiyim. Sen nasılsın, nasıl gidiyor hayat?
  8. Çok doğru abartmak konusunda maalesef. Ya şöyle ki randevu almayı planlıyorum ama bi zaman sonra bende bi sorun olmadığını düşünüyorum ve bu yüzden gerek duymuyorum yani bi nevi kabullenememe durumu. Senin durumu sorsam? Ama sormam da gerekiyor gibi hissediyorum özelin olduğunu düşündüğüm için. Sen istersen ama bahsedebilirsin. Şöyle söyleyeyim şu an o durumu yapacağım kimse yok yani 1 yıl oldu taşınalı kimseyle arkadaşlık kurmadım daha doğrusu kuramadım eğer ki olursa dediğin gibi yapacağım ama.
  9. Evet evet Antalya da soğuktu bu hafta ama bugün daha iyiydi. İstanbul'dan da haberim var fena olmuş oralar abimden alıyorum haberi :) Ama alerjim olmasına rağmen böyle de sıcak bi yerde yaşamak çok iyi :D
  10. Evet ben de ortaokul zamanlarımda kore dizileri veya koreceye takıktım :) Anime izlemeye ben de ortaokulun sonunda başladım zaten öyle de kore takıntısı gitti :D ama bu defa japoncaya taktım hatta ben de sarmıştım epey dili öğrenmeye ama kaldı bi şekilde
  11. geldim geldim :))
  12. Gerçekten beklentileri bırakınca insan rahatlıyor. Farkında olup da değiştirmeye çalıştığım çok fazla şey var ama başarabildiğim söylenemez. İstiyorum ama elimde değil ve gerçekten profesyonel bi destek almak isterim bunda beni ne tutuyor emin değilim ama. Peki o zaman ben denerim gerek yok diyorsan. :) İsterim, korkularım olmadan güzel arkadaşlar, özel bağlar edinmeyi ama hayat bakalım. İyi geceler
  13. Yani bir şeyin sonucunu yapmadan bilemezsin. Şöyle bi şey var bak sen o şeyi yapmazsan aklını hep kurcalayacak ve sen bunun sonucunu yapmadığın için bilemeyeceksin ama eğer yaparsan sonucu var bunun, iyi veya kötü ilerletmiş olacaksın bu aklına da takılmayacak ve biraz da çabayla bu sonucu iyiye çekebilirsin. Yani durma yap, yap ve gör. Yapmadığın için pişman olmaktansa yaptığın için ol.
  14. Bu şekilde yani tek taraflı bi çaba görüyorum, bu seni mutlu etmez. Sen de dinlenilmek, anlaşılmak ve bi destek istersin ki bu çok normal. O yüzden yıpranman olası. Önemi yok dayanamıyorsan uyusan daha iyi kendini zorlamayıp Sömür sömür :D
  15. Evet tam olarak anlattığın şekilde olduğunu ben biraz geç fark ettim. Ama fark ettim ve artık o şekilde değilim. Sadece, ben değer veriyorum insanlara yine ama tekrar bu şekilde bi durumun içinde kalmamak için bi adım geride durmaya çalışıyorum ve benim beklentim artık yok gerçekten bu beklenti işini bıraktım ben. Beklenti olmayınca daha iyi olduğumu fark ettim ama şöyle bi korkum var insanlardan uzak durmak istemiyorum aslında ama sanki tekrar öyle bi durumun içine düşecek gibi hissettiğim için korkup geri çekilme durumlarım oluyor. Teşekkür etmem gerekiyor çünkü şu an bu şekilde hissediyor olmamın sebebi olduğun için yani farkına varılmak hoş, anlaşılmak ve bunu da şu an sen tarafından hssettiğim için gerekli hislerimi yansıtabimek için o yüzden tekrar teşekkür ederim. :)
  16. Tabi sorun olmaz istediğin gibi Yok mu kimse çok yakınım diyebileceğin, arkadaşın mesela oyy bu yalnızlığı sevmiyorum, bilsem yakınlarımdasın ben yanında olmaya çalışırdım gerçekten.
  17. 20 yaşındayım ben
  18. Teşekkür ederim. :) Çok da güzeldir aslında Japonca, bilemedim sebebini. :/
  19. Doğru anlayabiliyorum seni. Ben onu da yapamadım çevre kurma durumu yani. Eğer ki yanlış anlamazsan daha detaylı anlatabilirsin, destek olabildiğim kadarıyla olmaya çalışırım.
  20. Evet aileden dolayı bir taşınma durumları var. Ben de aynı şekilde 2 arkadaşımdan bu şekilde uzaklaştım. Bir şey yapılmadı aslında ama hayatımın o zamanlarında benim için çok önemliydiler, ben onları fazla üstte tuttum, aileden de üstte. O zamanlar ailemle bile iletişimim iyi değildi aşırı içe kapanıktım o sıralar da onlarla yakınlaşma oldu ve ben çocukluğumdan ötürü işte sevilmek için çabalarım vardı şu şekilde yaparsam sevilirim diye aslında tek derdim sevilmekti bu yüzden gerçekten çok çabaladım ve karşılığını alamadığımı tek taraflı bi çaba olduğunu fark ettim. Bu beni çok yıprattı bu yüzden uzaklaşmak istedim ama aradan epey zaman gçti toparladım ve kimseyle kötü kalmamak için son defa 1 ay öncesinde konuşup hallettik ardından ayrı yollar. Ve bu şekilde insanların bana karşı çabasını görünce yani zamanında çok yallnız hissettiğim zamanlar oldu tek bi kişi olsa çekip çıkarsa dediğim ama olmadı ama burda şu an sizlerin bu şekilde yaklaşımı bile beni mutlu ediyor. Bu yüzden ben çok teşekkür ederim. :)
  21. Benim özel bir bağ kurmaktan kastım şu yani çok çok fazla samimiyet oluşturmak ya da hayatımda, hayatında yer edinmek yoksa ben de dinlerim yardımcı olmaya çalışırım ama kendimi bir adım geride tutarım hep. Evet o şekilde bir birikme durumu oluyor aslında o daha fazla can yakıyor. Teşekkür ettim düşüncen, anlayışın için. Aynı şekilde sen de gelebilirsin dertleşmek, konuşmak için. :)
  22. Şu an izlediğim bir anime var aslında izlemeyi düşündüklerim de var teşekkür ettim ama :) İnanıyorum ben, bence halledersin :)
  23. Ben de genelde dinleyiciyimdir ya da aslında anlatacak birisi yoktur emin değilim. Çünkü ben kiminle arkadaş olsam hep ayrı düştük. Mesafe girdi araya yani ya o ya ben hep bir taşınma durumları oldu. Ve ben gerçekten insanlarla konuşmakta ve arkadaş olmakta çok fazla güçlük çekiyorum. İnan şu an kiminle yakınsam hepsi benden uzak hepsine ayrı bir hasretim. Nasıl anlatabilirim ki, çok kolay samimiyet kuramam zorlanırım ama isterim de sadece kişiliğim buna müsade etmiyor. Bu şekilde işte. Ve ben aynı şekilde seni de dinlerim eğer ki konuşmak istersen.
  24. Doydum ya eskilere doydum gerçekten :D Kolay gelsin. :) Ben de severim o tarz bir şeyler örmek olsun, becerebildiğim kadar artık. Vakit geçirmek için de iyi oluyor. Tekrardan kolay gelsin biraz zorluyor gibi seni. :)
  25. Bende olanı aslında öyle detaylandırmaya gerek yok aynı şekildeymiş :D Direkt hissediyorum diyelim o duygu yoğunluğunu, hisleri alıyorum yani. Ben bi de aşırı derine inip düşünürüm ve bu inan ki çok yorucu bu yüzden insanlardan ve özel bi bağ kurmaktan kaçınıyorum. Bu halim biraz izlediğim şeylere de yansıyor düşünce şeklim yani. Ben çok kaçınırım ya o depresif hallerden hatta şöyle bi durum vardır ben genelde sanki hiç bi şey olmamış da çok normalmiş her şey hatta aksine aşırı aşırı iyiymiş gibi bi şekilde enerjik, mutlu bi hale bürünüyorum ama tabi yeri geliyor oturup o durumu hissederek, kaçmadan yaşıyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.