Jump to content

Turk Panter

Üyeler
  • İçerik sayısı

    23
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İletiler bölümüne Turk Panter kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Ay savasçısı-Şeker kız candy-Pokemon-Hırsız cin-Doremi-Lady Oscar-Heidi-Digimon-Dragon Ball-Samurai X-Beyblade-Remi-Yu-Gi-Oh-

    Jackie Chan Adventures-Recess-Pembe-Red kit-Ninja Kaplumbağalar Charlie Brown Tvde çıktıklarında öyle heyecanlanırdımki çok seviyorum hem ağlardım hem gülerdim izlerken açılış şarkılarını dinlerim bazen hosuma gidiyor 8)

    Jackie Chan Adventures bu anime türk anime tv de yok nerden türkçe altayızıl veya dublaj(dublaj tercihim değildir) bulabilirim?

  2. Her gün güneş batana kadar kendimizi çamurla kirletirdik Bu kadar ahmakça ziyan etiğimiz o günleri bir kenara atmak zor. Ben bir hayalperestim ama böyle biriyim işte. Yapboz gibi parçalanmak istemiyorsan sorun değil Sana göre bir kimsenin evet demesi hayır demesiyle aynı. Her zaman özgür olacağımızı sanmıştık. Rüzgar yarına doğru estiğinde yapboz parçalanmış olsa bile kimse bizi suçlamayacak. O gü

    n hayallerimizin yanlış olmadığına inandık. Sadece sert denizlerin ötesine geçtik. Kalbinde taşıdığın acıyı her zaman biliyordum. Gemiyi terketsen ve ve farklı bir dünyada olsan bile sonuçta gülümseyebileceğiz. Şimdi bile hayal kurmaya devam ediyoruz. Kucaklanmış hayallere tutunmaya devam ediyoruz. Bugün sert denizlerle mücadele edeceğiz. Acı çekerken bile sözlerimiz yalanlara dönüşmeyecek. Ve birgün, gemiyi terkeden ve farklı bir dünyada olan sana, o tamamlanmış yapbozu göndereceğim.

    Merry den ayrılırken çalan parça.

  3. oww. ozaman benim imzamda sorun var ace ninki dışında 2 resim daha vardı 1 i benim yaptığım gifti boyutu yüksek olduğundan upload yapamamıştım 50 mb yüksek gif upload edebileceğim bi site varmı ki ?

  4. monkey+D+luffy20.jpg


    Karakter Özellikleri


    Grubu: Hasır Şapka Korsanları

    Statüsü: Kaptan

    Lakabı: Hasır Şapka Luffy (Mugiwara no Luffy)

    Yaşı: 17

    Doğum Günü: 5 Mayıs

    Boyu: 172 Cm

    Ödülü: 400,000,000 Beli-1.gif (Beli)

    Şeytan Meyvesi: Lastik Lastik (Gomu Gomu) Meyvesi, Paramecia Türü



    Üye Paylaşımları:



    fdxuq.jpg


    Fun Clup Resimleri:

    Monkey_D_Luffy.png

    full_936263663.jpg


    onepiece_luffy3.jpg





    Geçmişi


    luffy_26.jpg


    Luffy küçüklüğünden beri korsan olmak istemiştir. Shanks'a korsan olabileceğini kanıtlamak için gözüne bıçak bile bile saplamıştır. O yara hâlâ gözünün altındadır. Shanks'ın satmak için yanında getirdiği Gomu Gomu No Mi meyvesinin yiyerek lastik özelliği kazanmıştır. Shanks kasabadan ayrıldıktan kısa bir süre sonra haydutlar kasabaya gelir Shanks hakkında ileri geri konuştukları için Luffy haydurlara karşı çıkmış ve Ayı Higuma tarafından esir alınmıştır. Higuma Shanks'tan kaçarken denizde karşılarına Kıyıların Lorduismindeki Deniz Kralı çıkar ve Luffy denize düşer.Shanks zamanında yetişerek kolunun karşılığında Luffy'i kurtarır. Luffy ayrıca dedesinden eğitim görür ve Ace ile birlikte oldukları yıllarda Luffy'nin lastik yeteneği olmasına rağmen Ace'e her zaman yenilmiştir.Luffy Shanks ın karşısına güçlü bir korsan olarak çıkma sözü vermiş ve korsanlar kralı olma hayali ile denizlere açılmıştır.


    Ailesi


    tumblr_lkri4c0If51qclke2.jpg


    Babası dünyanın en çok aranan adamı, Dünya Hükümetinindüşmanı, Devrimci Monkey D. Dragon'dur. Dedesi Denizci Koramirali Monkey D. Garp'dır. Ağabeyi, Beyazsakal Korsanları İkinci Tümen Komutanı, Portgas D. Ace'dir. Aceve Luffy arasında kan bağı olmadığı bilinmektedir. Dadan'ın yanında Luffy ile birlikte büyüdükleri bilinmektedir.


    Dövüş Türü


    15r1rue.jpg<-- Normal Düzen

    _______________________________________________

    http://4.bp.blogspot...-400-369.jpg 2. Düzen

    ___________________________________________


    http://ardhybheler.f...hird_thumb4.jpg 3. Düzen

    __________________________________________

    http://24.media.tumb...zm4pwo1_500.gif Haki

    ________________________________________


    Luffy'nin normal halinden başka iki forma girmektedir. Girerken Gear kelimesini kullanır. Örneğin Gear Second diyerik türkçe olarak 2. vitese geçer. Bu forma ayaklarındaki kanı vücudana pompalayarak geçer. Bu formda vücudundan dumanlar çıkar ve vücudunda mor lekeler oluşur. Bu formdayken çok hızlı davranır ve yapçağı hareketin başına jet kelimesini getirir. Bu formun ömrü kısalttığı lucci tarafından söylenmiştir. 3. vitesde ise parğını ısırıp elindeki kemikleri vücudunun başka taraflarına göndererek bir dev eline dönüştürür. bu hareketi vücudunun her tarafında yapabilir. Bunun yan etkisi ise kemikleri yerine gelene kadar boyu kısalır. Tam olarak keşfedemesede Luffy'nin en çok işine yarayacak güç ise "Haki"dir. Luffy'de bulunan haki ise "Kral'ın Hakisi" diye tabir edilen en güçlü hakidir. Hakinin kişiye fiziksel ve ruhsal olarak çok büyük katkısı vardır.



    Fan Clup'ımızın Sloganı :













    Eğer hayatını riske atmazsan geleceğini kuramazsın.

    (Luffy)





    Kurucu


    Turk Panter


    Üyeler

    Hokage_Minato

    darkreaper07

    sakal122

    Mugi

    songena2

    yanki_99

    SnoW_DeaD

    Yigit315

    MurdaTurk

    DeathBook
    megamorph
    rapinrock

    Hospahtan

    Skip

    Barış D. Baryshx

  5. Annemizin yada Babamızın cüzdanlarından 1-2 lira alıp ses çıkarmasın diye ayrı cebe koymak... :D

    çok sık yapmadım ama yapmışlığım var:D

    hoşlandığım çocuğun adı ve soyadıyla akrostiş şiir yazmıştım. söyledim rahatladım utanıyorum :P :D

    Bende öğretmenime yazmıştım 8D

    buda benden:

    babamdan annemden habersiz telefon alıyorum. kendi telefonumu sattım duyarlarsa çok kızarlar :D

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.