Jump to content

Zippohm

Üyeler
  • İçerik sayısı

    4
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

Zippohm üyemizin başarıları

  1. Zippohm

    Anime İstek ve Önerileri

    Bence ilk başlama Animesi psikolojik gizem, dram ve polisiye olarak Tabiki de Dead Note örneğiyle başlıyım. Ancak daha yeni olduğunuz için konu arayışınız'da olacaktır. İsekai Türünde Sword Art Online Shounen Türünde Naruto (Ancak ilk animenizin 500 bölüm üstü) olmaması gerekir. Tavsiyem daha az bölümü olan Claymore, One Punch Man serisi olabilir. Mecha Türünde Gundam ve Tengen Toppen Gurren Lagann serisini örnek verebilirim. Daha yenilikçi olarakta Knight's and Magic, Break Blade Seinen Türünde sert bir seri olarak Berserk önerebilirim. Fazla sert bir seridir. Daha yumuşak olarak Code Geass, Kiseijuu, Erased, Daha yeni birşeyler arıyorsan Vinland Saga Önerimdir. Oyun Türünde Herkez No game No life önerir genel olarak. Bence çok'da muhteşem bir seri değildir, alternatif olarak Quanzhi gaoshou, Kakegurui, Btoom daha iyi serilerdir. Çince olanı sonraya erteleyebilirsiniz. Ecchi Türünde arıyorsan da sanırım bu işin nirvanası High School DxD umarım yardımcı olur. .
  2. Zippohm

    Anime Dünyasında En İyi Gülüş

    Sachiko gülmesidir.
  3. Zippohm

    Anime Listesi Paylaşım Alanı

    https://myanimelist.net/profile/Zippohm Kendi Listemi Atayım Umarım beğendikleriniz çıkar. 7 ve üstü puan verdiklerim fena animeler değildirler. 7 den düşük puan alanları zevkiniz uyuyorsa izleye'bilirsiniz. Çin Dongualarıda bulunmakta fena değillerdir göz gezdirebilirsiniz. Eminim izlemedikleriniz çıkabilir. Çok özenli bir profil değildir. Keyifli izlemeler.
  4. Zippohm

    Anime İstek ve Önerileri

    https://myanimelist.net/animelist/Zippohm Kendi Listemi Atayım Umarım beğendikleriniz çıkar. 7 üstü puan verdiklerim fena animeler değildirler. 7 den düşük puan alanları zevkiniz uyuyorsa izleye'bilirsiniz. Çin Dongualarıda bulunmakta fena değillerdir göz gezdirebilirsiniz.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.