Jump to content

LikeABoss :3

Üyeler
  • İçerik sayısı

    4
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İtibar Etkinliği

  1. Beğen
    LikeABoss :3 reacted to Hokage_Minato in Love Live! 2. Sezon Yolda   
    2014 ilkbahar dönemine yeşil ışık yakıldı
    Müzik temalı anime serisi Love Live! 3. yıldönümü kutlamalarında serinin 2. sezonu için yeşil ışık yakıldı. 2014′ün ilkbahar dönemine yetiştirilmesi planlanan 2. sezonda μ grubunun yeni parçası da yer alacak . Ayrıca yine gelecek bahar çıkarılması planlanan bir PlayStation Vita oyunu da duyuruldu.
    Serinin konusu ise şöyle: Otonokizaka Lisesine her geçen yıl daha da az öğrenci kaydolmaktadır. En sonunda okul yönetimi, okulu üç yıl içinde kapatacağını duyurur. Okulunu çok seven dokuz öğrenci kız, okullarına daha fazla ilgi çekmek ve bu sayede de okullarının kapanmasını engellemek için bir idol grubu kurmaya karar verirler. Böylece yeni dostluklar ve serüvenleri başlamış olur.

    Serinin ilk sezonu 6 Ocak’ta yayınlanmaya başlandı. 13 bölümden oluşan anime, bir Japon sitesinde yapılan ankete göre ikinci sezonu en çok beklenen ve istenen seri.

    KAYNAK AnimeFantastica
  2. Beğen
    LikeABoss :3 reacted to LawLieT in Türkçe - Japonca Anime ve Manga Terimleri Sözlüğü   
    Gerçekten Helal Olsun Hem Üşenmeden Yazmışsın Hemde Harika Bilgiler Vermişsin :)
  3. Beğen
    LikeABoss :3 reacted to Relouch in Yaz 2013 Anime Bültenleri   
    Bu yılın en dehşet animesi Shingeki no Kyojin'dir. Çok iyi başladı, böylede gider diye umuyorum. Yine Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru ve Karneval'da bu sezon güzel başlayanlar arasındadır ama ikiside tuhaftır. :D Date a Live ise beklentilerimi karşılamadı çok sıradan bir anime.
  4. Beğen
    LikeABoss :3 reacted to BynMubo in Yaz 2013 Anime Bültenleri   
    Ouji to Warawanai Neko.
    Gerek komedi gerek romantizm ve gerek de echhisi ile iyi harmanlanmış bir seri.Gülmek istiyorsanız başlayın derim.Ayrıca çizimleride çok hoş,karakterleri çok seveceksiniz :)
    Bilmeyenlerin en kısa zamanda başlamasını öneririm.
    Bu kadar az oy almasına şaşırıdım.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.