Jump to content

Hiromu Arakawa Mangası Gin no Saji(Silver Spoon) Bu Ay Geri Dönüyor!


asci

Önerilen İletiler

Gin no Saji Geri Dönüyor!

 

Shogakukan'ın Weekly Shonen Sunday dergisi Hiromu Arakawa'nın Silver Spoon mangasına 22 Nisanda yeniden döneceğini duyurdu.22 Nisan sayısının kapağında yine Silver Spoon yer alacak.Ayrıca özel bilgilere ve derlenmiş olan 13. cildi ile ilgili ayrıntılara da yer verilecek.

 

Buna ek olarak,Arakawa neden seriye ara verdiği ile ilgili açıklama niteliğinde 4 panellik manga yayınladı:

arakawa-comic.png.jpg

 

Burada ilk panelde Arakawa(Kendisini hep gözlüklü bir inek şeklinde tasvir eder) editörüne üzgün olduğunu ve ailesinin bir üyesi hasta olduğu için ara vermesi gerektiğini söylüyor,editörü ise sorun olmadığını ifade ediyor.

 

Diğerinde ise editörüyle yan yana oturarak evden çıkmasının ve mangası ile ilgili araştırma yapmasının mümkün olmadığını söylüyor.

Arkaplanda televizyondan askeri hareketler ve olaylarla ilgili bir anons geçiyor,bu sırada editör ve Arakawa, kendisinin araştırma yapmak istediği yerin şu an savaş bölgesi haline geldiği ve araştırma yapamayacağı ilk yerin burası olduğunun farkına varıyor.Ardından barış dolu günlerin geleceğine dair umutlarını da ekliyor.

 

Geçen ağustosta Arakawa ailesindeki birinin hastalığı sebebiyle manganın yavaşlayıp aksayabileceğini duyurmuştu.Şuan ise tedavi sürecinin artık bittiğini ve kendisinin artık rahatladığını;ailesini de ihmal etmeden yavaş yavaş mangaya geri döneceğini söyledi.

 

 

//Arakawa Silver Spoon mangası ile  2012 yılında Manga Taisho ve Booklog ödüllerini,ardından da 2013 yılında Shogakukan Manga ödülünü de almıştı.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.