YagamiRyuk123 0 Posted April 25, 2020 Share Posted April 25, 2020 Kendi sitemize bu siteden yüklediğimiz animeleri koyarsak telif hakkına girermi!? Link to post Share on other sites More sharing options...
haikurema 97 Posted April 25, 2020 Share Posted April 25, 2020 Çeviri gönüllü ve korsan bir hobidir. Emek verdiğimiz alt yazılar hakkında yasal bir telif hakkımız yok. Çünkü içerik hakları bize ait bir şey değil. Lakin yine de bu davranışın çok da etik olacağını düşünmüyorum. Ben genellikle çevirinizi sitemizde yayınlayabilir miyiz diye gelenlere fansubumun ismi belirtildiği takdirde sorun olmayacağını söylüyorum lakin her fansub benim mantığımda yaklaşmayacaktır. Zaten izinsiz fansublardan ve turkanime'den anime çeken çok sayıda yer mevcut. Tavsiyem her fansubla iletişime geçip yüklediğiniz animeleri koymak konusunda onlar için bir sıkıntı olup olmayacağını sormanızdır. İzin faktörü burada önemli, gerisi fansubların inisiyatifine kalmış bir şey. Link to post Share on other sites More sharing options...
YagamiRyuk123 0 Posted April 26, 2020 Author Share Posted April 26, 2020 Eyw kardeşim. Allah razı olsun Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts