Jump to content

Az Bilinen Ama İzlenilmesi Gereken Anime Vivy: Fluorite Eye's Song


Alisama

Önerilen İletiler

Geçen hafta Cumartesi günü aynı anda 2 bölümle bahar sezonun en büyük yapımlarından biri başlamış oldu. Ama anlamadığım bir şekilde türkanimede çevrilmesi uzun sürdü ve beğeni açısından diğer yeni gelen animelerden düşük ilgi gördü. Belki duymamış yada ana sayfada kapağı ve ismi ilgisini çekmemiş kişiler olabilir. Bu kişiler ilk iki bölümü deneyin eminim beğeneceksiniz. 3. bölüm 2 gün geçmesine rağmen çevrilmedi :dunno-crazy-rabbit-emoticon: 3. bölüm büyük ihtimalle yarın gelir. Umarım diğer bölümler daha hızlı çevrilir. Bide bu animenin güzel yanı spoiler alma ihtimalinizin olmaması çünkü anime orjinal yani mangadan uyarlama değil. Ama anime bitmesinin ardından Light Novel ve Mangası çıkacak. Ve en bomba 2 şey ise animenin yazarı re;zero nun yazarı Tappei Nagatsuki ve stüdyosu ise WIT yani aot un eski stüdyosu. Tappei anime ile insanları hypelayıp light novel ile devamını getirip parayı bulacak. :yesss-crazy-rabbit-emoticon: Demem o'ki izleyin şu animeyi!!! :relax1-onion-head-emoticon:

Vivy_Fluorite_Eye’s_Song_key_visual.jpg

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Şahsen animenin ilk bölümünü görmüştüm instagramdan ve izlemeye başladım tabikide wit studiodan bekleneceği gibi gözler beni içine çekti attack on titan izlerken aldığım hazzın daha fazlasını verdi o gözler. Konusuna değinmek gerekiyorsa da ütopya ve distopya gibi duruyordu ve ilgi çekiciydi (yalnızca 1. bölümünü izledim ve çok beğendim ancak her hafta beklemeyi seven biri olmadığım için genelde animeler sezonları bitince izlerim ama kesinlikle izleyeceğim)

maxresdefault.jpg

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.