Manga-ka 1 Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 Yaratıcı:Mashima Hiro Durum:Çok güzel bir şekilde devam etmekte Tür:Aksiyon,Komedi,ECCHİ,Fantastik,Shounen başka bir evrende geçen kurguya sahiptir bildiğiniz avustralya büyüklüğünde bir dünyanın üzerinde geçmekte,bir sürü ülke var ama bunlar bizi ilgilendirmiyo...büyü dünyası burası yani öle çakı susta falan işlemez adamlara,hemen façanızı alırlar orada sizin mangamızın konusuda güzel bir şekilde başlıyo lucy adındaki bir "yıldız ruhu büyücüsü"(manganın özel terimidir siz cahiller bilmez XD,okuyun ne demek görün) şehirde gezinirken en çok girmek istediği loncanın(büyücüler toplanıp lonca kuruyo ve loncalar üzerinden geçen bir hikayeye sahip yani bildiğiniz büyü kullanabilen mafyalar XD) en ünlü büyücülerinden birini görür "salamander" adındaki bu kişi ile konuşur ve güzelim kızımız bu adamla birlikte Fairy Tail adındaki loncaya katılmaya gideceğini düşünürken kendini pis bir oyunun içinde bulur peki ya gerçek salamander nerede..!??? ee izlemeye başlayın artık Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Ragnorak 6 Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 Bu animede bulduğum tek eksiklik romantizm oda olsa süper olucaktı. :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
TasteLess 6 Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 Bu sene beni en çok saran anime, kesinlikle izlemeye değer... Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
warfare789 1 Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 baslar baslamaz kapıldıgım anime fırtınalarından biridir :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Yucky 18 Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Bu animede bulduğum tek eksiklik romantizm oda olsa süper olucaktı. :DKatılıyorum bide mangaya göre çizimleri daha çocuksu... Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Namikaze Minato 35 Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 Bu animede bulduğum tek eksiklik romantizm oda olsa süper olucaktı. :Dbaslar baslamaz kapıldıgım anime fırtınalarından biridir :DBu sene beni en çok saran anime, kesinlikle izlemeye değer...Hepinize katılıyorum siz herşeyi söylemişsiniz Bu anime beni 1. bölümden sonuna(güncele) kadar kilitledi beni çok eğlenerek izledim :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts