Myura 16 Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Hup! Selamlar yine ben *bi bitmedin artık diyeceksiniz gibi hissettim* şöyle bişey var benim favori şarkılarımdan biri olan "Ashes Remain - Right Here" şarkısına AMV yapmadan bitirseydim yapımları çok kötü hissedicekdim o kadar hoş ki dinlerken ağladığımı hatırlarım T_T http://www.youtube.com/watch?v=qcsPv1Tc1iMAnimeler: Clannad, Clannad (After Story), Angel Beats, Tonari no Kaibutsu-kun, Sukitte Ii na Yo (Say I Love You), Black Rock Shooter OVA, Chuunibyou demo Koi ga Shitai!, Hyouka, ToradoraProgramlar: Sony vegas 11, Adobe after effects CS 4Müzik : Ashes Remain - Right HereBu arada, şöyle bişey var geçen AMV'de kullandığım bi kaç yeride bunda kullandım çünkü sahne bulamadım T_T *romantik anime adasında en ücra köşede yer alıyor* İyi seyirleeer~ Bu sefer bitti vallahi u.u Exia and dreams_and_reals 2 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Exia 40 Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 son dakika bu amvde de kullanılmayan bölümler yeni bir amv için heyecan yarattı :P Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
dreams_and_reals 17 Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Yine çok güzel olmuş,eline sağlık :wub: ^_^NOT: Gerçi ilk izlediğimde beğenmiştim ama şimdi bir daha izleyince yorum yazmadan geçemedim :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts