Jump to content

Tsubasa to Hotaru Animeye Uyarlanıyor


Skadi

Önerilen İletiler

Basketbol ve aşkın hikayesi


 


PbcKcGJ.jpg


Shueisha’nın Ribon dergisinde, shoujo manga dünyasında sevilen mangakalardan biri olan Nana Haruta’nın (Love-Berrish!, Cactus’s Secret, Chocolate Cosmos) Tsubasa to Hotaru isimli serisinin animeye uyarlanacağı duyuruldu. Yayın tarihi henüz belli olmayan animenin, Japonya’nın dört bir yanında bedava gerçekleştirilecek olan Ribon Festa 2014 etkinliğinde gösterileceği de gelen haberler arasında yer alıyor.


MFL2uMJ.jpg


Manganın hikayesinden kısaca bahsedecek olursak; Tsubasa Sonokawa 15 yaşında bir lise öğrencisidir. Bir gün tren istasyonunda kansızlıktan bayılınca kendisini kurtaran senpaisine âşık olur ve bu karşılaşmanın bir kader olduğuna inanıp her gün onun sınıfını ziyarete gider. Ne var ki senpai kendisine duyulan bu hislerin çok bıktırıcı olduğunu söyleyip Tsubasa’yı başından defeder. Tüm bu olayların ardından Tsubasa’nın çocukluk arkadaşı, basketbol kulübünün yöneticisi Yuri-chan elini incitir. Arkadaşına yardım etmek isteyen Tsubasa da vekaleten basketbol kulübünün geçici yöneticisi olur.


3 Ağustos 2013 tarihinde başlayan manga hâlâ devam etmekte olup ilk bölümü Ribon dergisinin resmi sitesinden online olarak okunabiliyor. Ayrıca mangakanın Cactus’s Secret (Saboten no Himitsu) isimli serisi Viz Media tarafından Kuzey Amerika’da İngilizce olarak yayınlanıyor.


AnimeFantastica


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.