Jump to content

Space Dandy İlk 10 Dakika


Misafir Leffwn

Önerilen İletiler

Space Dandy savaşına devam.


 


Space Dandy için ABD, Japonya ve hatta Avrupa dahil olmak üzere yayıncılar birbirini yerken BS Fuji TV, Space Dandy İlk 10 dakika videosu ile ortalığı kızıştırdı.


 



 


Bunun ardından da BandaiVisual animedeki karakterlerin tanıtıldığı videoyu yayımladı.


 



 


İngiltere, Almanya, İtalya ve Fransa’da da Space Dandy’nin Japonya ile eş zamanlı olarak yayınlanacağı ortaya çıktı. Bazı yayın kuruluşları da Japonya’nın hemen ardından Space Dandy’i yayına sokacak. (Neredeyse bir Türkiye yok.) Anime serisini Japonya’dan önce yayınlayacak olan Toonami’nin reklamları üzerine de Otakon Vegas, Space Dandy’nin dünya prömiyerinin 4 Ocak’ta Las Vegas’taki özel etkinlikte gerçekleştireceğini vurguladı. Hatta Toonami Space Dandy’i 23.30′da yayınlayacak, Japonya ondan saatler sonra yayınlayacak, bizde ise öğlen saatlerinde diye mesaj vermekten geri kalmadı. Etkinlik programında Space Dandy dünya prömiyeri ABD saatiyle 15.30′da görünüyor. Ayrıca bilet satın almak koşuluyla internet üzerinden de yayın izlenebilecek.


 


Rekabet dolayısıyla ortaya çıkartılan bu kadar videodan sonra, daha anime başlamadan izlemiş kadar olacağız galiba.


 


uuqhx.png


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Çevirdim ilk 10 dakikayı da milletin kafaları karışabilir şimdi tam haliyle koymak istiyorum. Az kaldı cumartesiye ya merak etsinler biraz :D

 

İndirme linki atsan da izlesem  :rolleyes:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.