Jump to content

Konnichiwa

NevermoreS7yle

Recommended Posts

Selamün Aleyküm Beyler ve bayanlar

Kısaca ben Ali 5 yıldır Dota ile ilgilenen ve 5. sınıftan beri ( beri yazdıma bakmayın az az izledim hep, Şu Dönem yardırıyorum baya deli gibi down. yapıp izliyorum ) anime izleyen ve takip eden bir üni 2 . sınıf öğrencisiyim .

Fatihte okuyorum Dota 2 de Faalim ve Weplada baya 1 çevrem var en son wepla forumda saçma

sapan 1  söz yüzünden 30 gün ban(uzaklaştırma)'a maruz kalınca artık forum faaliyetlerimi animeye ayırmaya

karar verdim ve buraya geldim hadi herkese hayırlı olsun   :D  :D  :D 

lol betası ilk çıktığında 1 arkadaşla geçmiştik ben bırakmıştım o hala devam ediyor baya da iyi nedense ben 1 türlü alışamadım. Hacı combatlar çok hızlı oluyo hakimiyet kuramıyorum Dota gibi değil her nys lol 'e eski arakadaşlarla takılmak için ara sıra giriyorum haber ederim(PM Den konuşuruz ) Sana tavsiyem dotaya geç gerçek 3 lü koridor oyunu gör :D

lol betası ilk çıktığında 1 arkadaşla geçmiştik ben bırakmıştım o hala devam ediyor baya da iyi nedense ben 1 türlü alışamadım. Hacı combatlar çok hızlı oluyo hakimiyet kuramıyorum Dota gibi değil her nys lol 'e eski arakadaşlarla takılmak için ara sıra giriyorum haber ederim(PM Den konuşuruz ) Sana tavsiyem dotaya geç gerçek 3 lü koridor oyunu gör :D

Dotaya alışamıyorum fakat LoL çok rahat benim için ayrıca 2 yılını harcarsan anca öğrenirsin dediler denemedimde bilmiyorum internet hızım düzelince indirir bakarım  :ahaaah-onion-head-emoticon:

Dotaya alışamıyorum fakat LoL çok rahat benim için ayrıca 2 yılını harcarsan anca öğrenirsin dediler denemedimde bilmiyorum internet hızım düzelince indirir bakarım  :ahaaah-onion-head-emoticon:

Aynen Dota lol'e kıyaslan çok daha zordur belki lol çok kolay geldiğinden alışamamışımdır bu farktan zaten Dota da nam yapmış adamlara çok saygı duyulur. Sonuçta o

denli zor bir oyunda nam yapmak .

Aynen Dota lol'e kıyaslan çok daha zordur belki lol çok kolay geldiğinden alışamamışımdır bu farktan zaten Dota da nam yapmış adamlara çok saygı duyulur. Sonuçta o

denli zor bir oyunda nam yapmak .

Geçen Dota'dan geçmiş bir arkadaşla oynadık daha 2. oynayışım dedi penta attı o dakikadan sonra botlara girmedim zaten :D 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.