-
Last visited
-
Days Won
19
Reputation Activity
-
quincy reacted to Heimatlos for a status update, Zannediyorum forum sitesinin tasarımı ilerleyen zamanda değişecek. Arada bir boşluk v
Zannediyorum forum sitesinin tasarımı ilerleyen zamanda değişecek. Arada bir boşluk var şimdiden araya bir şey mi konulacak.
-
quincy reacted to Heimatlos for a status update, birde eskort reklamı var :D
birde eskort reklamı var :D
-
-
quincy got a reaction from Pseudohomophylus for a status update, anime expo'dan yeni bleach trailer'ı geldi. kubo sensei ayrıca yeterli zaman verilmed
anime expo'dan yeni bleach trailer'ı geldi. kubo sensei ayrıca yeterli zaman verilmediği için mangaya dahil edemediği sahneleri animeye eklemek için anime yapımına dahil olacakmış
-
quincy got a reaction from Estable for a status update, anime expo'dan yeni bleach trailer'ı geldi. kubo sensei ayrıca yeterli zaman verilmed
anime expo'dan yeni bleach trailer'ı geldi. kubo sensei ayrıca yeterli zaman verilmediği için mangaya dahil edemediği sahneleri animeye eklemek için anime yapımına dahil olacakmış
-
quincy got a reaction from Beytize for a status update, anime expo'dan yeni bleach trailer'ı geldi. kubo sensei ayrıca yeterli zaman verilmed
-
-
quincy reacted to Heimatlos for a status update, Bilmeyen ne bilsin bizi Bilenlere selam olsun
Bilmeyen ne bilsin bizi
Bilenlere selam olsun
-
quincy reacted to Gallardo for a status update, Bleach hayranları hadi yine iyisiniz :)) yeni trailer ateş ediyor.
Bleach hayranları hadi yine iyisiniz :)) yeni trailer ateş ediyor.
-
quincy got a reaction from BLasTeaR for a status update, Bleach'e 73 sayfalık yeni bir özel bölüm geleceği söyleniyor
Bleach'e 73 sayfalık yeni bir özel bölüm geleceği söyleniyor
-
quincy got a reaction from Perfectum for a status update, Bleach'e 73 sayfalık yeni bir özel bölüm geleceği söyleniyor
-
quincy got a reaction from Pseudohomophylus for a status update, Bleach'e 73 sayfalık yeni bir özel bölüm geleceği söyleniyor
-
quincy reacted to LeornKayn for a status update, Yaklaşık 6 sene önce Attack On Tİtan çok güzel bir seri bence anime dünyasının GoT'u
Yaklaşık 6 sene önce Attack On Tİtan çok güzel bir seri bence anime dünyasının GoT'u diyordum, millet arıl arıl Attack on Titan bokluyordu şimdi herkes izler olup övmeye başlamış, Eren'e laf atanlar erenci falan olmuş, yani hem dediğim noktaya geldikleri için mutluyum hem de sinirlerim bozuk. 3.sezonu daha izlemedim bile bekliyorum ki biriksin. Attack On Titan serisi bir çok açıdan çok sağlam eser bir baş yapıta yakın, sinema mezunu olarak gayet her açıdan kaliteli buluyorum. Avatar The Lastairbender'dan beri bomboş bölüm içeren az seri izledim, Ninja Scrolls vardı bir de galiba her bölümü bir şeye hizmet eden onun dışında sayılı yani Attack On Titan'da bunlardan biri Fullmetal Alchemisti'de unutmadan ekleyim FMA'da Anime dünyasının bir hitchcock eseridir olay örgüsü olarak plana sadık ve hiç çıkmadan gizemi ve ufak gerilimleri hep hissettirir ve ilerler.
-
-
quincy reacted to Barış D. Baryshx for a status update, Dev 5 TB'lık ingilizce manga arşivi, ilgilenenlere https://nyaa.si/view/1304255
Dev 5 TB'lık ingilizce manga arşivi, ilgilenenlere
https://nyaa.si/view/1304255
-
quincy reacted to mustafalrsm for a status update, 3. uyarımı da almışım...
3. uyarımı da almışım...
-
quincy reacted to CiciKedi for a status update, Kullanmak isteyen olursa imza gifi olarak hazırladım umarım begenilir.
Kullanmak isteyen olursa imza gifi olarak hazırladım umarım begenilir.
-
quincy reacted to LeornKayn for a status update, Naruto'da Obito'nun hikayesinin işlenişi bana çok güzel geliyor itiraf edeyim, çok se
Naruto'da Obito'nun hikayesinin işlenişi bana çok güzel geliyor itiraf edeyim, çok severim kendisini gelişimi ve vardığı sonuç çok hoşuma gitmekte.
-
quincy reacted to CiciKedi for a status update, CiciKedi - Sayonara Gekko ( Dororo - Chiptune )
CiciKedi - Sayonara Gekko (Dororo - Chiptune)
-
quincy got a reaction from Singularity for a status update, 5 ayın ardından gelen internet. Mağaradan çıktım sonunda
5 ayın ardından gelen internet. Mağaradan çıktım sonunda
-
quincy reacted to Singularity for a status update, Evde altyapı olmadığı için bir süre netim yok tamamda komşuda ne cimri çıktı arkadaş
Evde altyapı olmadığı için bir süre netim yok tamamda komşuda ne cimri çıktı arkadaş şifresiz neti var 5 dk bakıp kapatıyor ayıp ayıp.. anime ve oyunları iyi özledim yalnız.
-
-
quincy reacted to veritas for a status update, thor ragnarok'un "get help" sahnesini japonca izleyen varsa linke buyursun
thor ragnarok'un "get help" sahnesini japonca izleyen varsa linke buyursun
-
quincy reacted to Leffwn for a status update, Sınıf arkadaşım Mayısta askere gidiyor ben ise Ağustosa kalıyorum. Şansımı seveyim. Z
Sınıf arkadaşım Mayısta askere gidiyor ben ise Ağustosa kalıyorum. Şansımı seveyim. Zihinsel olarak çok hazırdım. :(
-
quincy reacted to Red-King for a status update, Oyunlardaki arkadaşlıkları bile kıskanıyor insan. Onlar bile daha sempatik geliyor ba
Oyunlardaki arkadaşlıkları bile kıskanıyor insan. Onlar bile daha sempatik geliyor bazı insanlardan cidden. İgnis, prompto, gladiolus ve noctis... Bu adamlar kral adamlar... İyi ki oynamışım bu oyunu. xD