Jump to content

Perfectum

Üyeler
  • İçerik sayısı

    207
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    26

Perfectum kullanıcısının son zaferi 20 Kasım 2022

Perfectum en beğenilen içeriğe sahiptir

Perfectum hakkında

  • Doğum günü 15 Mayıs

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek
  • İlgi Alanları
    Müzik, dans, ressamlık ve dijital dünya

Son profil ziyaretçileri

63038 profil görütülenme

Perfectum üyemizin başarıları

  1. Ventress geri döndü ahahahah Karanlık Mürid kitabında Ventress'in öldüğünü öğrenmiştik. Ancak Dave Filoni sanırım romanı canon olmaktan çıkardı. Çok heyecanlıyım. :admire2-onion-head-emoticon:

     

     

  2. Yeni bir trailer yayınlandı bir kaç gün önce IGN'de böyle arada dönüp dönüp bakıyorum. Oyunun yanına bir de şöyle bir animesini çıkarsalar ya ne güzel olurdu. Ayrıca kılıç ustalarının asıl düellodan önce zihinlerinde savaşarak birbirlerini ölçmeleri de güzel olmuş. Hero diye bir film vardı sanırım oradan esinlenilmiş. 

     

     

     

  3. Forum ölmüş yav. Hani vahşi batı filmlerinde ıssız yollarda yuvarlanan otlar vardır ya(bkz. tumbleweed) öyle geldi bana şu an burası  :drama-crazy-rabbit-emoticon:. Bu arada Star Wars aşkım şakkadanak körüklenmiş durumda. Ara ara kesitler izlemekten ve de Battlefront 2 videolarına bakmaktan kendimi alamıyorum. Şu oyunu oynayacam yeter artık :desperate1-onion-head-emoticon:Bugün de Kont Dooku'ya bir sigara :smoking1-onion-head-emoticon:

     

  4. Perfectum

    Çağrışım Oyunu

    Bu bir anime. 5 kelime ile anlatmaya çalışacağım: Tarihi, Kuzeyli, Yağma, İntikam, Sarışın
  5. Perfectum

    Çağrışım Oyunu

    Hmm aristokrasi... aristokrasiyi bilmiyorum, belki Organizasyon, bir tür aristokrasi sayılabilirse cevabım Claymore olurdu.
  6. Daha önce kendinizi bıktırmak ve dinlememek için cılkını çıkarana defalarca dinlediğiniz bir şarkı oldu mu merak ediyorum. Ben şu parça için bunu denedim ve beceremedim. Garip, esrarlı bir büyüsü olduğunu düşünüyorum. Kim acaba bu Ayşe?

     

     

  7. Baltalar meydana çıkana kadar savaşçılar kalplerini göstermezler. Bu Viking deyişiyle Vinland Saga' ya başladım bakalım. Dramatik ve bol aksiyonlu bir yapıma benziyor.

    1. Bag Of Bones

      Bag Of Bones

      :good-job-onion-head-emoticon: Güncele gelince şöyle küçük bir inceleme yazısı beklerim ona göre :embarrassed3-onion-head-emoticon:

    2. Perfectum

      Perfectum

      Neden olmasın naçizane izlenimlerimi paylaşırım sizlerle :dandyonionplz:

  8. Buralar eskiden vahaydı şimdiyse bu halde:

    Hey gidi günler :depressed1-onion-head-emoticon:

  9. Genndy Tartakovsky'nin 'Primal' isimli serisini keşke ücretsiz bir platformdan izleyebilsem. Yayınlayan bahsi geçen firmaların Türkiye'de şubesi olmaması nedeniyle izleyemedim. Olsa parayı basardım :D Neyse ki kesitlerini YT'de izleyerek fena spoilerlar yemekteyim. Biraz olsun izlemiş gibi oldum. Tekrar tekrar izleyebileceğim bir seriye benziyor. İlk çağlardaki (artık hangi zaman bilmiyorum) insan yaşantısını fantastik, doğa üstü ve sembolizm gibi ögelerle harmanlayan Tartakovsky bir o kadar da sürükleyici bir anlatım yakalamış. Burada ki herkese tavsiye ederim.

  10. Bir de konu biraz karambole gitmiş pek dikkat etmemiştim. Japonya kültürüne merakı olanlar bakınız efenim.

    https://forum.turkanime.tv/konu/23394-geleneksel-japon-ağaç-baskı-sanatı-ukiyo-e/#comment-493068

  11. Kan, vahşet, intikam, entrika, pusu, para, cinsellik her türlü hardcore gerçekliğin ve kötülüğe karşı kötülüğün motto seçildiği bir manga. Lady Snowblood. Olur da okuyan çıkar aramızdan böyle yapımları seven vardır diye bir çıtlatmak istedim. Lady Snowblood'un filmi de var ve Tarantino da direkt ilham alarak Kill Bill'i çekmiş. :whistling-onion-head-emoticon:

     

    51lp6DdEvxL._SY346_.jpg

  12. Uzun zamandır gelmiyordum. Hayırlı bayramlar arkadaşlar. Herkese mutlu, bol bol tembellik yapıp rahatlayabilecekleri bir bayram dilerim. Esen kalın :)

    1. pegasusejder

      pegasusejder

      Hoş gelmişsen. :) Sana da hayırlı bayramlar. :D 

  13. An itibariyle Johnny Depp Amber Heard davası:

     

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Perfectum

      Perfectum

      Kesinlikle, kaybettiği şöhreti geri kazanacaktır. Amber içinse durum tam tersi. Bu davadan sonra pek filmlerde sahne alacağını zannetmiyorum. Hele yatağa pisleme olayı çok uzun bir süre hatırlanacak :D Kadına amber turd diyorlar xd

    3. Pseudohomophylus

      Pseudohomophylus

      @GallardoAşırı iyi:D  Bunun üzerine bir Kaptan Jack Sparrow daha gelse tadından yenmez şimdi 

       

      @Perfectum Hadi inşallah

       

      Pislemeseymiş o da :embarrassed2-onion-head-emoticon:belki variety showlarla filan insanların gözüne girmek için çeşitli saçmalıklar yapabilir.

      My dog stepped on a bee gibi:D Unutulmayıp konuşulacak o kadar çok şey var ki... Bekleyip görelim bakalım.

    4. Gallardo

      Gallardo

      @PerfectumKadın kendi cazibesini bitirdi. Onu izleyen biri biraz güzelliğinden etkilenecek olsa hemen aklına o olay gelecek. Travma gibi :D

      @PseudohomophylusAmin inşallah :D

  14. Urfa sıra gecesinde ibrahim tatlısesin yan çarını buldum sağ sol sağ sol hayatımın en halaylı oynak günüydü :D :dance-with-me-crazy-rabbit-emoticon:

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. pegasusejder

      pegasusejder

      Hahahahaha abi bence o sıra gecesi değildir ya. :D Şu an hayalimdeki sıra gecesi yıkılıyor. :D 

    3. Perfectum

      Perfectum

      Emin misin sen kesin türkübara gitmişindir :D 

    4. pegasusejder

      pegasusejder

      Hahahaha o da olabilir tabii. :D 

  15. Cyber City Oedo 808 gibi serilere bayılıyorum. Muhteşemdi ve şu an 3.bölüme geçtim. Her bir karaktere ayrı bir sempatim var hele Benten. Tam bir cyber Griffith değil mi yav :admire-onion-head-emoticon:

     

    images.jpeg-4.jpg

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Lycaenidae

      Lycaenidae

      O kitle bir şeyi beğenmiyor ya, çok denk geldim. Böyle her şeye 10 üzerinden 2 3 puan veriyorlar. Ben de merak ediyorum neyi beğeniyorlar, hatta neye göre puan? Golden Age 2 3 puan sırf çizimden de vermezsin.  Valla deli bunlar.:lol2-onion-head-emoticon: Abi nere gitsem Yargı dizisi izleniyor. Bu gidişle izlemeyen bir ben kalacacağım. Doğru olanı edmişsin, Monster izlesin, bir Johann Liebert'le tanışsın. Bir animenin felsefesini görsün. :dandyonionplz: Yaz gelsin ben de okuyacağım Vaganbond'u inş, time skip yapamıyor muyuz, bir 2 ay sonrası yeterli. :admire-onion-head-emoticon:

    3. Perfectum

      Perfectum

      Valla bu aylar en güzel zamanlar tadını çıkarmalısın :info-onion-head-emoticon:

    4. Lycaenidae
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.