Jump to content

Ellen

Üyeler
  • İçerik sayısı

    291
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    5

Ellen kullanıcısının son zaferi 30 Kasım 2020

Ellen en beğenilen içeriğe sahiptir

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Kadın

Son profil ziyaretçileri

11771 profil görütülenme

Ellen üyemizin başarıları

  1. Aman da aman nerelere geldim, selamlar. Oo Aqua ve Ruby.
  2. Selamlar, nasılsınız
  3. Ay öyle mi oldu, ben ilk 5'i izledim beğendim epey. Şimdi kötü günler mi bekliyor beni
  4. İmge adam kitap yaz. Şaka bir yana gerçekten çok hoş ifadelerin var, bir şeyler karalıyor musun kuytu köşelere? Ben de iyiyim çok şükür, yeni şeyleri deniyorum. Ben de iyiyim, yeni şeyler deniyorum bu ara. Yeni diziler, yeni yemekler... Hayırdır ne okulu??
  5. Günaaaydıın! Nasılsınız?
  6. Ne sormuştun? Hatırlayamadım... Kolay gelsin, ben de aynı ders yoğunluğuna sahibim, sürünuyoruz işte:D Hoş bulduum, ben de iyiyim sağ ol. Ne yapıyorsunuz, nasıl geçti yarışma falan filan?
  7. Selamlar, nasılsınız?
  8. Ellen

    Sizde Death Note olsa kullanır mıydınız? neden?

    En iyisi hiç bulaşmamak ne gökten defter düşsün ne de bana gelsin, ilk başta şahsi düşünceyle "iyilik" adına yapılmak istense de bir şeyler, gücü elde eden insan abarttıkça abartıp kendine hakim olamıyor. İllaki iyi dünya düzeni vs. ister insan fakat girersen içine iyi dünya düzenini kurarken kendin düzen düşmanı olur çıkarsın, gelirse de bana nefsime yenik düşme olasılığım da yüksek olduğundan benden uzak olsun demekle yetiniyorum.
  9. Eurovision 2022'yi Ukrayna kazandı, keşke şarkı ve kalitesine bağlı kalinıp İngiltere veya İsveç 1. olsaydı.

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Ellen

      Ellen

      @Singularity ay evet ben de İsveç'i tutuyordum:onion_emo_2_by_theg_force:

    3. Pseudohomophylus

      Pseudohomophylus

      Zerre şaşırmadım

      Yıllardan beri siyasi güçlerin elinde kıvıran bir organizasyon

      :dong-onion-head-emoticon: Grammy 1, bu 2

      Klip de yayınlamışlar... her şeyi kılıfına uydurmuşlar yine

       

    4. Ellen

      Ellen

      @Pseudohomophylus aslında jüri oyları diğer yillara kıyasla daha adil bir sekilde (şarkıya göre) dağıtılırken bu isin içinde bir iş olacağı belliydi; yükü halka yıktılar resmen. Gerçekten de her şeyi kılıfına uydurmuşlar.

  10. Selam, iyidir senden? Aynı valla. Güzeldi aslında Takt Op. ben tam bitirmedim ama hâla hoşuma gidiyor. My dress up darling de çerezlik, tatlı bir anime. Marin Kitagawa'yı seven çoktu ben de izlemeye başlamıştım. Boyle vıcık vıcık seylerin olmaması hoşuma gitti benim. Unutulmuşuz be felan draması yapardım da nick degistim ya kızamiyorum kimseye. Yok gerçek ismim değil fakat sosyal platformlarda hep bunu kullanıyorum. Memnun olduum.
  11. Romantizm valla ben de sevmezdim sonra düştüm bir batağa çekiyor için için kendine. Bunlar yeni animelerdendi eskilerden istresen yeni şeyler de ekleyebilirim. Çok ponçik onlar ya diğer sosyal platformlarda yokluğunu bizzati hissediyor insan.
  12. Ay estağfirullah ne gerek var özüre, anlayamadım uğraşmak amacķyla mı yoksa cidden mi yazdığını ondan sordum. Geçmiş olsun, nasıl oldu da patladı ayy?
  13. Şaka mıydı ciddi misin burada? Selamı niye benden bekledin ki(görmedim ama cidden) sen verseydin. Nasılsın, ne yapıyorsun?
  14. Taze kan mı olduk şimdi Ben Ellen, 18 yaşındayım 2 yılım dolmak üzere forumda (20 Haziran). Mezunum sınava hazırlanıyorum, ara ara kafama eserse burada bitiyorum. Dram, macera, bilim kurgu ve ara ara spor türünde anime izlemeyi severim. Filmlerde de gerilim ve dram konularını severim. Resim ve müzikle ilgileniyorum, resim konusunda uzun zaman harcasam da müzik konusuna 2 yıldır felan çalışıyorum. Dublaja merakım var, amatör olarak fotoğraf çekip paylaşıyorum, 2017'de animeye ilk adımlarımı atmıştım ardından o gazla anime sayfası açmıştım, belli bir seviyeye geldikten sonra derslerden ötürü orayı da bıraktım. Sunum hazırlamak, tasarım yapmak vs. o anlamda hoşuma gidiyor. Onun dışında genelkültür sahibi olmak istiyor ve bu konularda gelişmeye çalışıyorum. Spor yapmayı da severim epey, her şeyden az az heybeme katmak isteyen bir insanım. Ya sen?
  15. Selamlar Merhaba, Yeni çıkmış sevimli şeylerden istersen:(epey tatlış şeyler çıkmış) ☆Spy x Family (çok minnoş bir seri) ☆My dress up darling ☆Takt op Destiny
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.