Jump to content

pegasusejder

Üyeler
  • İçerik sayısı

    1315
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    139

pegasusejder kullanıcısının son zaferi 2 Mayıs 2023

pegasusejder en beğenilen içeriğe sahiptir

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek
  • Konum
    : Ait olacağı bir yer arıyor.

Son profil ziyaretçileri

21513 profil görütülenme

pegasusejder üyemizin başarıları

  1. İyidir Kirpi Hanım, sizleri sormalı, keyfiniz iyidir inşallah.
  2. Isırmazlar abisi merak etme, bi dizi çekip bırakacaklar he ama g sahnelerini üzerinde deneyebilirler. Tabii tabii geç kalma. İyi uykular Aynen tuttu ya, biz de beklemiyorduk.
  3. Kardeş sen nasıl bir senaryo yaptın ya ama Netflix'te tutar bu dediğin. Git hemen senaryonu yolla. Aynen kardeşim, Türk anime formunun kendi yapay zekası olacak, konuşma akışları falan olacak, eski datalardan beslenip o eski tatları bize tattıracak. Engage olduklarını kontrol ediyor, karşıda kaç birlikle savaşıyor, her birliğin ne kadar ordusu var ve kendisinin ne kadar ordusu var falan filan bunlara bakıyor. Aynen Otyken'den aldık müzikleri, müzikler bayağı tuttu ya. :D
  4. Usta olarak, patronun ayağını kaydırdı ve başa geçti, gizli bilgi bu. Yarım saat ile başla, azar azar arttırırsın. Elbet bir gün o yazıyı göreceğiz, belki yapay zeka ile kurtarırız siteyi. Benim çok bilgim olan alanlar değil maalesef. Aniden geri çekilmesi belli parametrelere bağlı, savaş esnasında düşman birimleri ve kendi birimlerini kontrol edip kıyaslama yapıyor ve belli threshold'dan sonra geri çekiliyor veya sen de yönlendirebiliyorsun. Lider ataması da birimlere atıyorsun işte tipine göre. :D
  5. Osman çünkü çoktan kabul edildi. Tembelliği adım adım değiştirebilirsin, ufak ufak şeylerle başlayacaksın, bir anda büyük değişiklikler yapmaya çalışırsan patlarsın. Bi bakmışsın Emel abla silmiş her şeyi :D
  6. Olmaz kardeş, Çağatay olmadan izlenmez. Hayırdır neye enerjin sömürüldü bu kadar? İleride burası da müzeye dönecek, yeni nesil "Bak bak burada eskiden böyle konuşuyorlarmış post post"
  7. İşin içine Çağatay'ı koyarsan eğer, gerisi halloluyor. Artık insan vakit de bulamıyor, riske atamıyorsun. Aga be, ciğerimiz soldu :')
  8. Naber?

    1. pegasusejder

      pegasusejder

      İyidir, senden naber hanımefendi?

    2. Beytize

      Beytize

      Çok ayıp bana niye naber yazmıyon hanfendi alındım kırıldım gücendim 

  9. Eh yani, herkes gitti, bi Keman'la ben kaldık...
  10. Ne kadar değişmiş?
  11. Kübra'yı dizileştiren adamlar bunu dizileştirmezse ayıp ederler.
  12. Nereye kadar kaçabilecekler? Walking laz da olur. Güzel hikaye kardeşim hemen Netflix'e mail at bu hikayeyi. Bence bu hikayelerden sağlam para kaldırır artık okul derdiyle de uğraşmana gerek kalmaz.
  13. Çay içenler laza dönüştükçe etrafındakilere de çay içerecekler, onlar çay içtikçe giderek yayılacak ve dünyada çay içmeyen kalmayacak. Bence de tutar kardeşim, hadi buradan senarasitlere senaryo gönder.
  14. İlk buradakilerle kurduğumuzu diyorsun muhtemelen, ben oradan çıkalı çok oldu ya, onlar takılıyor mu hala bilmiyorum. Aaaa hayırlı olsun abla, ne zaman evlendin? Nasıl tanıştınız? Hayırlı olsun, inşallah acısız olur :D Ne konuda acı çekiyorsun ki abla?
  15. Suya değil de çaya karıştır hocam, Karadenizlilerin şanına yakışır olsun. Bence gayet güzel senaryo Selamlar kardeş
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.