-
Last visited
-
Days Won
54
Pseudohomophylus last won the day on May 11
Pseudohomophylus had the most liked content!
About Pseudohomophylus
- Birthday February 7
İletişim Yöntemi
-
AIM
Güneş ülkesindeki minik bir insan tanesi...
Profil Bilgileri
-
-
-
İlgi :
Çay & Kahve & Çikolata
Recent Profile Visitors
Pseudohomophylus's Achievements
-
Amygirl reacted to a post in a topic: Doğum Günü Kutlama Bölümü
-
Doğum Günü Kutlama Bölümü
Pseudohomophylus replied to Dragon's topic in Kutlamalar-Belirli Gün Ve Haftalar
@Kadir- Heykeline beton yetmeyecek insan iyi ki doğdun nice sağlıklı huzurlu yaşlara Daha erken gelemediğim için üzgünüm sen 9unda kutlamışım say @Amygirlsenpai yarın muhtemelen forumda olamayacağım o yüzden seninkini de 1 güncük erken kutluyorum affına sığınarak, doğum günün kutlu olsun, iyi ki varsın -
Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )
Pseudohomophylus replied to Amygirl's topic in Sohbet - Konu Dışı
Selamlar He he en eski en kodaman sensin Gittim, geldim ve bil bakalım n'olacak keman efendi... Evet doğru yeniden gideceğim Ama -ölmediğim sürece- senin üzerine yemin ederim ki yeniden geleceğim:D Ah- aklıma gelmişken bu sana armağanım olsun. Maskeli prensimden bir kuple sanat *sözleri üzerine alınma ama* Bu arada bana baklava yaptırabilecek bir güç henüz var olmadı:D Yaparsan yeriz elbet Ne bağırıyorsun be! Az yavaş hele... Ben de seni gördüğüme sevindim anladım yani(!) Söyledim. Oldu mu şimdi hı Genkide naniyoridesu~ Forum kuralları no:7 7) Tamamen büyük harflerden oluşan mesajlar atmak yasaktır, bu net ortamında bağırmak anlamına gelir. Tamamen büyük harf ile yazılan tüm iletiler, durum yazıları vs. uyarı verilmeden silinecektir. Bu kadar çok sns hesabı mı varmış o.O Sen bu değilsin yine bir pislik var bu işin içinde içimdeki ses böyle çığlıklar atıyor:) Discord hesabını unutmamış olman ne güzel Hangisine başladın Batu? Bitmiştir herhalde neredeyse 2 hafta olacak... Nasılsınız iyi misiniz sayın sevgili dutluklular Beni sormasanız da iyiyim:D Hehe @Kemankechcano iletinin estetiği bozulduğu için şarkıyı sona atıyorum -
Bari iletiyi bitirseydim:D Emin Hızlısın -
Bu ileti sahibinin yani bendenizin göz zevkini bozduğu için yeniden düzenlenerek bir sonraki sayfada paylaşılmıştır. Site yetkililerine en içten özürlerimi bildiririm -
Pseudohomophylus reacted to a post in a topic: Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )
-
Aechee reacted to a post in a topic: Japon Şarkıcı Önerileri
-
Aechee reacted to a reply to a status update: Helvamı kakolu yapın lütfen teşekkürler
-
Aechee reacted to a post in a topic: Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )
-
Mücahidem Şehide-i Cahide reacted to a post in a topic: Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )
-
Lycaenidae reacted to a post in a topic: Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )
-
Yok yahu öyle bir şey değil Görüşürüz tabii Forumda görüşememe ihtimaline karşı dedim -
Pseudohomophylus reacted to a status update: İnsülin ihtiyacı olanlara gelsin.
-
Pseudohomophylus reacted to a status update: Helvamı kakolu yapın lütfen teşekkürler
-
Pseudohomophylus reacted to a status update: Berserk, Vagabond, Vinland Saga...
-
Hayırlı geceler Ben de yeni görüyorum:D Nema Problema Hele daha dur bir dur 1,5 ay olmuş, biraz buranın tozunu yut da öyle de sollamış diye Rüzgar efendi utandım Böyle güzel düşüncelerin için ben teşekkür ederim Mücahidem amin amin Merhabalar hoş geldin, buralarda yeni olan arkadaş Umarım daimi bir forum üyeliğin olur Ne güzel herkesin keyifleri yerinde gibi gibi 10 kere revize ede ede anca yazabilmiş olduğum iletim için kendimi kutluyorum ~banzaii~ @XRuzgarRe sen şu resmi bilerek mi paylaştın bilmeden mi? @Kemankech Sana da selam olsun Hepinize hayırlı sahurlar veee ola ki görüşemezsek diye herkese iyi bayramlar Emekçi kardeşlerim ile birlikte şahsımın 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Günü de kutlu olsun -
Pseudohomophylus reacted to a post in a topic: Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )
-
Pseudohomophylus reacted to a reply to a status update: Solo Leveling in oyunu geliyormuş. Ben animeyi bekliyordum.
-
Mücahidem Şehide-i Cahide reacted to a reply to a status update: Deneme bir iki üç, ses deneme... Ehem Bir deneme yaptım. İlk defa oldu galiba Vivy: F
-
Pseudohomophylus reacted to a status update: Bak şerefsiz evladıyım. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Tate'nin ikinci sezonun
-
Pseudohomophylus reacted to a status update: Deneme bir iki üç, ses deneme... Ehem Bir deneme yaptım. İlk defa oldu galiba Vivy: F
-
BURUN reacted to a post in a topic: Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )
-
Sen de güzellik Forumdaşlığın daimi olur inşallah Geçmiş olsun Naber vefasız:) Geceler benden bile güzel olsun @Aecheeve @Ruzgarre sizlere de merhabalar taze kanlar Hayırlı geceler:D -
-
DI- DIIIT yanlış tahmin Zor ama imkansız değil, yürü be aslanım yaparsın sen Amin:) Sen de hoş geldin İyi akşamlar ve geçmiş kandilin mübarek olsun:D İyiyiiim hem de çok kelimelere nasıl dökülür bilmiyorum ama fevkaladenin fevkinde olmama ramak kaladayım Sen nasılsın umarım iyisindir her şey yolundadır. @Muratika Naber Ke- ah dur afedersin sen sevmiyordun böyle seslenilmesini Naber *merhaba ben sekiz yaşındayım* diyen ama Türkçeyi inanılmaz derecede iyi kullanan arkadaş Görüşmeyeli uzun zaman oldu, iyi olduğunu bilmek de güzel:) Sormamda bir sakınca yoksa şeye @Mutaika şuna n'oldu? @LycaenidaeSeni de buralarda görmek güzel Ferris-can:) Nasılsınız umarım herkes iyidir neyse ben gece yarısından sonra gelmek üzere kaçar Adieu~ -
İzledim...Mada~ Alttaki Gakuen Alice izlememiştir.
- 4215 replies
-
- oyun
- forum oyun
-
(and 1 more)
Tagged with:
-
Doğum Günü Kutlama Bölümü
Pseudohomophylus replied to Dragon's topic in Kutlamalar-Belirli Gün Ve Haftalar
@Hokage_Minato Nice mutlu huzur dolu yaşlara -
Aechee reacted to a post in a topic: Nickinizin anlamı?
-
Aechee reacted to a post in a topic: Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )
-
Son Harfinden Başlayan Bir Anime Yazın!
Pseudohomophylus replied to Olrich's topic in Forum Oyunları
Nanbaka- 5724 replies
-
- oyun
- forum oyun
-
(and 1 more)
Tagged with:
-