Jump to content

sShoguNn

Üyeler
  • İçerik sayısı

    397
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    18

sShoguNn kullanıcısının son zaferi 25 Kasım 2022

sShoguNn en beğenilen içeriğe sahiptir

sShoguNn hakkında

  • Doğum günü 06/05/1996

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek
  • Konum
    Milky Way
  • İlgi Alanları
    Sadece Animeleeerrr

Son profil ziyaretçileri

25183 profil görütülenme

sShoguNn üyemizin başarıları

  1. Herkese mutlu yıllar dilerim. :cheer3-onion-head-emoticon::cheer1-onion-head-emoticon: Her şey büyük ihtimalle ve her zamanki gibi 2023'e göre daha kötü olacak ama umut tek dalımızdır. :innocent-onion-head-emoticon:

     

    Bu güzelliği dinleyerek ve izleyerek musmutlu olunuz:

     

     

  2. Kasım 2014 - Kasım 2023.

    Anime izlemeye başlayışımın 9. yıl dönümü kutlu olsun! :cheer2-onion-head-emoticon::happy-birthday-crazy-rabbit-emoticon::happy-birth-day1-onion-head-emoticon::cheer3-onion-head-emoticon::cheer1-onion-head-emoticon:

    Bu süreçte brüt sayı olarak 892, net sayı olarak ise 638 tane anime bitirilmiştir.:smoking2-onion-head-emoticon::congrats-onion-head-emoticon::hehe-onion-head-emoticon:

    2021-2022 yılları arasındaki bitirilen anime sayılarına kıyasla brüt sayı +1 fazla, net sayı +4 fazla çıkmıştır. :good-job-onion-head-emoticon::sleeping-onion-head-emoticon:

  3. Mutlu yıllarrrrrrrr!!! :cheer3-onion-head-emoticon::cheer3-onion-head-emoticon::cheer2-onion-head-emoticon::cheer1-onion-head-emoticon: Bu yıldan bir beklentim yok :innocent-onion-head-emoticon:

    En sevdiğim yeni yıl şarkısını ve klibini atıyorum yine :onion_yep_by_7anime7drawer7::bled1-onion-head-emoticon:

     

     

    1. Pseudohomophylus

      Pseudohomophylus

      İyi seneler 💃

  4. Kasım 2014 - Kasım 2022.

     

    Anime izlemeye başlayışımın 8. yıl dönümü kutlu olsun. :cheer3-onion-head-emoticon::happy-birth-day1-onion-head-emoticon::happy-birthday-crazy-rabbit-emoticon::cheer1-onion-head-emoticon::cheer2-onion-head-emoticon:

     

    Bu süreçte, brüt miktar olarak 847, net miktar olarak ise 608 tane anime bitirilmiş bulunmaktadır.  :congrats-onion-head-emoticon::hehe-onion-head-emoticon::smoking2-onion-head-emoticon:

     

     

    Anime izleme sonuçlarımı analiz edince 2021-2022 arasında önceki yıllarla kıyaslandığında bir düşüş gözlemlendi. Bu durumun, ilgimi çekebilecek pek çok animeyi çoktan tüketmiş olabileceğimden ve yeni çıkanlar arasında ilk 2-3 bölümde izlemeyi bırakma oranlarımın artışından kaynaklandığını düşünüyorum. Bir yılda brüt 44, net 26 anime izlemişim :dying-onion-head-emoticon::depressed1-onion-head-emoticon::depressed2-onion-head-emoticon:

  5. BERSERK mangasının geri dönüşü hakkında bilgilendirme:

     

     

    1. sadece okan

      sadece okan

      bir bakarsın boynuz kulağı geçer :D

    2. Gallardo

      Gallardo

      Kouji Mori Griffith'in de esin kaynağı diye biliyorum.

  6. Herkese mutlu ve sağlıklı yıllar diliyorum... :cheer3-onion-head-emoticon::cheer2-onion-head-emoticon::yeah-crazy-rabbit-emoticon::thank_you__onion_by_elcerbero:

    Geçen sene bu senenin daha güzel olacağını yazmıştım. Evet bir nebze daha iyiydi 2020'ye göre 2021. Umarım bu yıl "bir nebze" tabirinden daha ilerisi olur.

  7. Kasım 2014 - Kasım 2021.

     

    Anime izlemeye başlayışımın 7. yıl dönümü kutlu olsun. :cheer3-onion-head-emoticon::happy-birth-day1-onion-head-emoticon::happy-birthday-crazy-rabbit-emoticon::cheer1-onion-head-emoticon::cheer2-onion-head-emoticon:

     

    Bu süreçte, brüt miktar olarak 803, net miktar olarak ise 582 tane anime bitirilmiş bulunmaktadır.  :congrats-onion-head-emoticon::hehe-onion-head-emoticon::smoking2-onion-head-emoticon:

    1. Freesia

      Freesia

      Hey maşallah ne diyeyim hayırlı olsun. :D :cheer2-onion-head-emoticon:

      Bi bilir kişi olarak sizden anime önerisi istiyorum efendim, var mı böyle kesin izlemelisin bu anime kaçmaz dediklerin. :embarrassed1-onion-head-emoticon:

    2. sShoguNn

      sShoguNn

      sana direkt olarak favoriler listemi öneririm :hehe-onion-head-emoticon:

       

      Elfen Lied

      Clannad: After Story

      Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin

      Steins;Gate

      Shingeki no Kyojin

      Ergo Proxy

      Monster

      Gungrave

      Death Note

      Kenpuu Denki Berserk

       

  8. Benim de 2014'ten beri yoğun bir şekilde kullanmakta olduğum canım TürkAnimeTV sitemiz, bence şu an gayet iyi bir tasarımla ve çok az hata ile uygun bir konumda bulunuyor. Ben bu site olmadan yapamam. Çalışan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Kullanıcılarıyla ve yönetim kadrosuyla hepimizi anime severleri tek bir çatı altında toplayan aile gibi görüyorum. Geri bildirimde bulunmayı ben de isterdim ama genel olarak herhangi bir hata ile karşılaşmıyorum. Ancak karşılaşanların bildirmesi iyi bir şey. O yüzden bunda hataları bildiren kullanıcıların da rolü büyük olmalı. Ve tabi ki ilgili bir şekilde geri bildirimleri dikkate alıp sitedeki hataları düzelten ve onu çalışır kılan, işini bilen yöneticilerimizin de rolü büyük. Hepinize kolay gelsin.
  9. sShoguNn

    Arkadaş olabiliriz ^.^

    ayrı bir konu açarak kendini tanıtırsan daha iyi olurdu
  10. Japonca ninni :muajajaja__how_funny__onion_by_elcerbero:

    bir zamanlar bi japon asmr kanalında duymuştum

    google çeviri yoluyla romajiden japon alfabesine çevirip youtubeta aratıp orjinalini bulabildim

     

     

    1. Pseudohomophylus

      Pseudohomophylus

      Ninni mi... Tamamdır mezun olunca ben bunun konserini vereyim

       :embarrassed3-onion-head-emoticon:  beni bir zahmetten kurtardın sağ olasın.

       

  11. sShoguNn

    One Piece bu saatten sonra başlanır mı ?

    ben en son izleyemem uğraşamam diye düşünürken 600'lü bölümlerdeydi one piece şimdi ise daha da uzaklaştı ben şahsen izlediğim anime miktarından dolayı bu noktada artık 24 bölümlük bir animede bile aynı karakterlerden sıkılıyorum. dolayısıyla yüzlerce bölümlük bir animeyi hayatta izleyemem. narutoyu bile zor bitirmiştim zamanında. kaldı ki o yıllar önceydi ve o zamanlar hala tahammülüm vardı. artık bu noktada beğeni tahammül sınırları daha da daraldı.
  12. sShoguNn

    SelamlarT^T

    hoş geldin ama elin boş mu geldin yoksa poşetlerinde animeler ve mangalar getirmedin mi bizlere
  13. sShoguNn

    ( 13 / 13 ) Yami Shibai 7

    Ben bu animeyi daha önce görmüştüm ancak 7. sezon olduğu görünce vazgeçmiştim :D geriye dönüp 6 sezonu izlemeye üşendim
  14. kırılma anı bir değil sanırım. gerçi yazdığın kısımları hatırlamıyorum çünkü izleyeli 5 yıl oldu ancak benim kızdığım nokta şu olmuştu o animede
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.