Jump to content

Goku'nun Annesi Ortaya Çıkıyor !


Misafir 3ira

Önerilen İletiler

saikyo-jump-goku-mother-revealed.jpg

 

Dragon Ball'ın yaratıcısı ünlü manga-ka Akira Toriyama, bilindiği üzere yeni bir seri yayınlamakta. İşte bu "Jaco the Galactic Patrolman" isimli serinin, Mart 2014 sayısında Goku'nun annesi ortaya çıkacak. İsmi ise "Gine" olarak açıklandı. Ayrıca 4 Nisan'da seri ile beraber verilecek bir bonus mangada da Goku'nun annesinden bahsedilecek. Daha önce de Akira Sensei'nin buna benzer bir çalışmasını Dragon Ball'da görmüştük. Hafızamızı zorlarsak, Goku ile Tai pai pai bir bölümde, Penguen köyüne konuk olmuş ve Arale-chan ile maceralarını göstermişti. 
 

toriyama-explains-goku-mother.jpg

 

Akira Sensei, karakter hakkında biraz bilgi de verdi. O, diğer Saiyan ırkının aksine, savaş yanlısı değildir ve nazik bir yapıya sahiptir. Gine, Goku'nun babası Bardock ile aynı takım üyesidir. ve alışılmışın dışında bir aşk yaşamışlardır. 

Şimdi ise akıllarda iki soru var, birincisi Akira Torayama'nın yarattığı karakterlerin iki yada üç anlamı vardır? Peki Gine'nin anlamı nedir?

İkincisi ise Goku'nun kişiliğinin anlamı ortaya mı çıkıyor? Bilindiği üzere Goku, çocukken kafasını çarpması sonucu, uysallaşıp büyükbaba Gohan tarafından nazik birisi olarak yetiştiriliyor. Şimdi ise soru şu? Goku'nun nazik ve merhametli tarafı annesinden, gerektiğinde ortaya çıkan savaşçı içgüdüleri babası tarafından mı gelmekte? Serinin hayranları tarafından şimdiden tartışılmaya başlayan bu soruların cevabını sanırım Mart ve Nisan'dan önce öğrenemeyeceğiz.

 

Kaynak: OAYOK

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.