Jump to content

Beelzebub’a Veda


Misafir Leffwn

Önerilen İletiler

2009′da başlayan Beelzebub macerası sona erdi.

 

fHLTgJh.jpg

 

 

Geçen ay 25. cildi yayımlanan Ryūhei Tamura’ya ait Beelzebub, bugün Haftalık Shonen Jump’ın bu yılki 13. sayısıyla birlikte okuyuculara veda etti. Son aylarda sıralamasında düşüş yaşayan manganın bitişi pek çok hayranını hayal kırıklığına uğrattı.

 

 

hEh5G74.jpg

 

 

2011-2012 yılları arasında 60 bölümlük bir anime uyarlamasına ve özel bölümlere de sahip olan shounen-macera-komedi türündeki manga, bir baltaya sap olmaz sorunlu tiplerden çetelere ve liderlerine kadar türlü tuhaf öğrenciyi barındıran Ishiyama Lisesi’nde birinci sınıf öğrencisi aynı zamanda da okulun en güçlüsü olan Tatsumi Oga’nın nehirde akıntıyla sürüklenen iri kıyım bir adamı kurtarmasıyla başlamıştı. Hikaye adamın dolabın kapakları misali açılması ve Oga’yı gelecekte “muhtemelen” Dünya’yı ele geçirecek olan şeytan kralın oğlu bebek Beelzebub ile baş başa bırakıp kaçmasıyla devam etmiş; Oga ebeveynlik günlerine alışmaya çalışırken; en yakın arkadaşı Furuichi, Beel’in hizmetçisi Hildegard, Red Tails çetesinin 3. lideri Aoi Kunieda ve başka pek çok isim de macera boyunca Oga ve bebek Beel’in yanında yer almıştı.

 

 

1fqDE4i.jpg

 

 

 

Son olarak, manganın derleme şeklinde ortaya konacak 26. cildi nisan ayında, 27.si ise onu takiben Haziran’da raflarda yerini alacak iken; Tamura’nın, Beelzebub’ın ardından mayıs ayında  Jump Next!’te  bir spin-off seriye imza atacağı da duyuruldu.

 

Peki sizler Beelzebub’ın bitişi hakkında ne düşünüyorsunuz?

 

scR5.jpg

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.