Jump to content

Luffynin Gücü Spoiler İçerir


Serkazyus

Önerilen İletiler

Arkadaşlar zaman sıçramasından sonra luffy 3 hakinin temelini öğrendi ve kullanabiliyor. Fakat genede tam usta değil ve bir de şu an ne kadar güçlü olsada bana bir amirali yenebilecekmiş gibi gelmiyor ve ilerleyen bölümlerde eminim Oda luffyi güçlendirecektir. Bu konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz peki benimle aynı şeyleri düşünüyormusunuz ? :D Birde Balık Adam Arc'ta luffye bir güç daha gelicek bence Oda onun sinyalini verdi bana göre ve Final bölümünde o nuh gemisini ve Prensesi görücez gibi geliyor bana. Aklıma farklı şeyler geldikçe ekleme yaparım :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

balık adam arc biteli 2 yıl olcak nerdeyse neyden bahsediyosun

Adamı yanlış anladın sen o 3 antik silah'ı kastediyor. Sonra balık adam ülkesinde kadın vardıya falcı buranın onun tarafından yakıldığını gördüm diye o zaman güçlenicek diyor ben doğru anladıysam... :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Umarım Talha doğru anlamıştır :D Öteki türlü garip bir konu olurdu bu. Benim de bu konuyla ilgili bir teorim var. Hard spoiler

 

Bildiğiniz gibi herkes Sabo'nun mera mera no mi'yi yiyeceğini düşünüyor. Luffy ve Franky arasındaki bir muhabbette, Franky Luffy'e meyveyi sen ye dedi, o da ben zaten bir meyve yedim, ölürüm dedi. Franky'e sen ye dedi. O da ben yüzme yeteneğimi kaybetmek istemem dedi. Bence burada bir gönderme olabilir. Arcın ilerleyen bölümlerinde savaş sırasında meyve savaşın ortasında kalabilir. Luffy de kaza ile ya da Ace'in mirasının kötü ellere düşmesine engel olmak için meyveyi yiyebilir. Zaten Luffy'nin Red Hawk saldırısını biliyorsunuz, Ace'i taklit ederek geliştirdiği yetenek. Luffy ve Sanji dışında hakiyle ateş çıkaran görmedik. Gerçi Sanji kadın görünce otomatik yanıyor :D Luffy'nin bu Red Hawk saldırısı da buna bir gönderme olabilir. Bildiğiniz gibi Karasakal bir D ve iki meyveyi yemesini mümkün kılan sıradışı bir vücudu olduğu söylendi. Luffy'nin de vücudu normal değil, zehirlerden etkilenmiyor falan. Lastik gücü ve Kral'ın hakisi gibi bazı gerekçelerle Oda bunu mümkün kılacak bir kılıf bulur ve o meyveyi yedirir diye düşünüyor. Zaten düşününce, Luffy ileride Karasakal'la dövüşecek. Yani iki meyvesinin olması anormal kaçmaz.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

meyveyi yokedebilir yemek zorunda değil

hemde ölceğini düşünüyorsa yemez zaten okadar abartmazlar

 

ben yememesi taraftarıyım lastik adam olarak kalsın :)

haki ve gomu gomu üstünde yeni teknikler geliştirsin

mesela reiyleing patlamaları başka bir yere yönlendirebiliyordu

sonra roger fırtına çıkararak altın aslanın filosunu yoketmişti

bu tarz şeyler yapsa bence daha iyi

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Alper arkadasim ben animeyi izlemeye 4 ay once 1. Bolumden basladim dun 600. Bolumu bitirdim. Arkadaslar ben gayet net yazdigimi dusunuyorum luffy simdiki gucuyle bir amirali yenemez bana oyle geliyor ve demek istedigim Oda luffye yeni bir guclu teknik veya onu digerlerinden farkli kilacak bir guc verebilir benim dusuncem boyle siz neler dusunuyorsunuz onu ogrenmek istedim sadece :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.