Jump to content

Yeni Sengoku Basara Animesi “Judge End”


Skadi

Önerilen İletiler

Sengoku Basara oyun serisinden yeni bir anime


8G375Yn.jpg?1

Sengoku-Basara-Judge-End



 


Nihon TV’den 2014 yapımı olarak, Capcom’un video oyunu serilerinden Sengoku Basara’nın anime adaptasyonu resmi olarak onaylandı. 2011′de The Last Party isimli filmle birlikte 2009 ve 2010 yıllarında çok popüler iki anime serisi Sengoku Basara, yeni bir animeyle karşımızda. Bildiğiniz üzere son PlayStation 3 oyunu Sengoku Basara 2014 ocakta piyasaya sunulmuştu.


Judge End’in olay kurgusu  PS3 ve Nintendo Wii oyunu Sengoku Basara 3′te geçen Battle of Sekigahara ile oluşturuldu. 1600′lü yıllarda ülkenin tamamını kimin yöneteceğinin belirlendiği batı ve doğu ordularının arasında tarihin en ünlü ve kaçınılmaz savaşlarının olduğu öykü Japonya’nın gerçek tarihinde bulunur.


uEDSOSa.jpg?1

Battle-of-Sekigahara



 


Judge End Telecom Animation tarafından ilk defa ayrıcalıklı olarak animasyon haline getirildi. Geçmiş üç anime Production I.G. tarafından üretildi. Oyundaki ses aktörlerini içerirken Kazuya Nakai (Masamune Date), Souichiro Hoshi (Yukimura Sanada), Toru Okawa (Ieyasu Tokugawa), ve Tomozaku Seki (Mitsunari Ishida), rollerini animede tekrar edecekler. Henüz özel One-Shot mı yoksa birkaç bölümden oluşan bir seri mi olacağı bahsedilmedi. Konu hakkındaki detaylar Nihon Tv’nin Mart 22′de olacak Anime Japan 2014 panelinde ortaya çıkabilir.


KAYNAK : AnimeFantastica


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.