Jump to content

Pryda

Üyeler
  • İçerik sayısı

    437
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    5

İletiler bölümüne Pryda kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Basit bir şaka gibi geldi bana ama hoca daha farklı gariplikler de fark ettiyse duruma el koyması gerekebilir.Eğer gerçekse de hocanın bu olayı paylaşması hoş değil.Rehber öğretmen-öğrenci-öğretmen-aile dışındaki kişilerin bilmesine gerek var mıydı cidden ? Ne kadar farklı bir hayal dünyası olursa olsun,eğer kişi bu şekilde mutlu oluyorsa ve başkalarına rahatsızlık vermiyorsa,onun mutluluğuna başkalarının müdahale etmesi ne kadar doğru?

  2. MCsama, 9 dakika önce yazdı:

    Medyum güzeldi bence, oyuncuları çok iyiydi ama finalini beğenmemiştim. Sadistin filmi çoook güzeldi hele Cathy Bates. Sis'i izlemedim henüz, ama izleyeceğim. Children of Corn var öneririm. Yakında Doktor Uyku çıkacak dediler ama bilmiyorum. 

    Sis'in hem eski bir filmi hem yeni çıkmış dizisi var, hangisinin yorumları iyiyse onu izlemeyi düşünüyorum :D Sadist'e mutlaka bakıcam zaten hep erteledim. Children of Corn'a da bakıyım o zaman

  3. MCsama, 34 dakika önce yazdı:

    Evet çok seviyorum King kitaplarını. Ben de bir ara çok sıkı okuyordum, Medyum, Doktor Uyku, Carrie, Sadist... Şu aralar da sürekli film uyarlamaları çıkıyor, çok mutluyum. Ben de O'yu okuduktan sonra Mahşer'i okumayı planlıyorum İnşallah. :) 

    Medyum efsanedir, filmi de çok iyiydi. Sadisti okumadım ama övüldüğünü duymuştum filmi de varmış. O'yla Mahşer en sevdiğim iki King kitabı. İkisini de seveceğine eminim :) Film uyarlamaları arttı baya, en son Sis kitabı da diziye uyarlanmıştı sanırım.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.