Jump to content

Kvasir Aeolus

Üyeler
  • İçerik sayısı

    9
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Male

Kvasir Aeolus üyemizin başarıları

  1. Kvasir Aeolus

    cosplay saç tasarım ve rengi

    Saç spreyi olarak Silhouette adlı markayı şiddetle öneririm çok iyidir saçta ağırlıkta yapmaz Silhouette Süper Tutucu Sprey 500 Ml olanı almalısın Boyalardan Bir Fikrim Yok çünki hiç kullanmadım :) ama boya bulursan banada önerirmisin banada lazım :)
  2. Kvasir Aeolus

    Selam ben karzi :)

    Hoşgeldin iyi forumlar karzi
  3. Gerçekten çok iyi olmuş tebrikler :) Özellikle itachi Ama Çizimde Bir Yer Gözüme Çarptı İtachinin Eli . Bu Konuda Biraz Çalışabilirsin Neyse Çalışmalarının Devamını Diliyorum :)
  4. Kvasir Aeolus

    Selam Arkadaşlar

    teşekkür ederim ezgi bilgilendirme içinde :) Hoşbulduk
  5. Kvasir Aeolus

    Selam Arkadaşlar

    Teşekkürler Hazado Hoş Bulduk :) Teşekkürler Ogeday Söylediğiniz Programı Deniyeceğim :) Hoşbulduk xnightwalker kağıtta zorluyor ve bayabir zaman ayırmam gerekiyor onu geliştirebilmem için :) bilgisayar daha mantıklı gelmişti bu yüzden ama karakalem çalışmalarım var biraz kötüler ama :))
  6. Kvasir Aeolus

    Selam Arkadaşlar

    :) Aileden Kaynaklanıyor Çocukluk Arkadaşımın Ailesi İle Rekabete Girdiler :P
  7. Kvasir Aeolus

    Selam Arkadaşlar

    Bu arada teşekkür ederim :) ismime İlk iltifat eden kişilerdensiniz :) Ekleme: :) erken başladım okula 5 yaşında 1. sınıf olması lazım ana sınıfı yok :)
  8. Ben Aeolus 19 yaşındayım İsmim Yabancı Bir Lisandan Olabilir Ama Türk'üm Üniversiteyi Bitirdim Şimdide Resim Anime Çizim Bölümüne Gitmeyi Planlıyorum Bir Manga Yazarıyım Tam Anlamıyla Manga Yazarı Sayılmaz Resim Konusunda Sıkıntılar Yaşıyorum.Her Neyse Japonca Dildersi Alıyorum Aslında Kolay Ama Zor :) Anime İle 9 yaşında tanıştım beni en çok etkileyen anime Rurouni Kenshin olmuştur :) ((Bilgisayardan'da Manga Karakterlerini Çizebilirmişim Bana Güzel Bir Program Önerirmisiniz ))) -----Okuduğunuz İçin Teşekkürler İyi Forumlar 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun......
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.