Jump to content

NightTheFox

Üyeler
  • İçerik sayısı

    87
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İtibar Etkinliği

  1. Beğen
    NightTheFox got a reaction from TianKrea in Novel-Aozora   
    World Gate Online 2. Bölüm 2. Part yayınlanmıştır!
     
    http://novel-aozora.blogspot.com.tr/2015/08/wgo-2-bolum-part-2.html
     
    Keyifli okumalar!!
  2. Beğen
    NightTheFox got a reaction from TianKrea in Novel-Aozora   
    Shadow Rogue Bölüm 3 Yayınlandı!!

    http://novel-aozora.blogspot.com.tr/2015/08/shadow-rogue-bolum-3-oyuna-giris.html

    İyi Okumalar!
  3. Beğen
    NightTheFox got a reaction from Sabah Sisi in One piece Manga Tartışma (SPOİLER içerir)   
    Açıkçası Luffy'i hedefine ulaşmış bir şekilde görmek beni daha çok üzer. Sonra? Evlensin, 2 çocuğu olsun, sigortalı kaptan olur bir de... Sonunu izleyiciye bırakanların bu veya buna benzer sebeplerden bıraktığına eminim. Ama one piece'den önce olacak kesin şeylerden biri balıkadam adasının patlaması ^^ Sadece bundan eminim ben
  4. Beğen
    NightTheFox got a reaction from TianKrea in Bu gün hangi Manga'yı okudunuz?   
    Güncel yazdıklarım okuduğum yerin güncelidir. Türkçesi var mı yok mu bilmiyorum. Siz bakarsınız merak ederseniz ona da ^_^
    Red Storm 1-Güncel(70)
    Doulou Dalu Güncel bölümünü
    Shen Yin Wang Zuo 1-14(Güncel)
    Diğer mangalara da göz attım gerçi ama severek okuduklarım bunlar. Üçü de manhwa galiba...
    Haa ayrıca öneri için buralara bakan olursa. Soul Cartel de okunmalı bence.
  5. Beğen
    NightTheFox reacted to DarkMP in MangaTR   
    Bilgilendirme
     
    Gerekli Şeyler Yayıncılık'tan gelen mailler aracılığıyla sitemizde yayınlanan "Bleach, Naruto, One Piece, Hellsing ve Shingeki no Kyojin" serileri hakkında uyarı aldık.
     
    Mail Konuşmaları
     
    GŞ - “GEREKLİ ŞEYLER YAYINCILIK

    Yaptiginiz korsan ceviriler

    Oncelikle cesaretinize hayran kaldik. Bir yayinevinin onbin hatta yuzbinlerce lira harcayip insanlara ulastirmaya calistigi mangalari siz boyle terbiyesizce, ahlaksizca yayinliyorsunuz helal olsun. Simdi biz Gerekli Seyler Yayincilik olarak Bleach, Naruto, One Piece, Hellsing ve Shingeki no Kyojin in turkiye yayin haklarinin sahibiyiz. Eger bir kac gun icinde bu mangalarin KORSAN yayinlari sitenizden kaldirmazsaniz, sonu hic iyi olmaz ve hayatiniz boyunca calisarak kazanamayacaginiz bir meblada tazminat oder hatta demir parmakliklarin arkasini ziyaret edebilirsiniz.  INSANLARIN EMEKLERINI CALMAYIN, GIDIN ADAM GIBI SEYLERLE UGRASIN.

    GEREKLI SEYLER YAYINCILIK”
     
    Manga-TR -  “Biraz daha resmi bir dil ile bize ulaşabilirseniz sevinirim.”
     
     
    GŞ - “Daha ne gibi resmi bir dil bekliyorsun anlamadim? Sence resmi bir dil hakediyor musunuz? Biz burda bu kitaplara yuzbinlerce lira telif hakki oduyoruz siz -BEDAVAYA- intenete koyuyorsunuz. Yapilan sey dogru mu? Hayir degil ve gelmis daha resmi bir dil ile ulasirsaniz diyorsun. 
     
    Al benim adim Deyvi Simoni, Gerekli Seyler Yayinciligin kurucu ortagiyim. Ve ilk gonderdigim mesajdaki ciddiyetimi koruyarak, bu mangalarin siteden kaldirmanizi talep ediyorum. Talebimiz karsilanmazsa, yasal yollara basvuracagimizi belirtiyorum.”
     
    Manga-TR - Çevirileri Manga-tr.com yapmıyor. Site ile bağımsız kişi veya kişiler gerçekleştiriyor ve sisteme gönderiyorlar. Çalışalarınızdan sisteme kopyalanan bir şey göremedim. Türkiye'de serilerin telif haklarına sahip olan kurumlar bizimle iletişime geçtiğinde ilgili serinin sitemizde ki yayınına son veriyoruz. Sizden istediğimiz sadece daha düzgün bil dil ile bizimle iletişime geçmenizdi. Ne tehtid nede aşağalıyıcı bir dille. Kısa süre içerisinde kaldırılacaktır. İyi günler dilerim.
     
     
    Böylesine bir üslubla karşılaşınca bir çocuğun bize şaka yaptığını düşündük. Ama ne yazık ki doğruymuş. Ücret beklemeyen gönüllü çevirmen ve editörlerimizin emeklerini kaldırtılıp boşa çıkartıldı, emekleri çalanlar ortada. Adamlar o kadar para veriyorlarsa sonuçta kazanıp cebini doldurmak için yapıyorlar, babalarının hayrına değil. Biz sadece bu yeni kültürleri yayabilmek ve geliştirebilmek ve insanları mutlu etmek için yapıyorduk bu işi, sonuçta insanları mutlu etmek bize göre “ADAM GIBI SEYLER”le uğraşmaktı.
    Fansub grupları, çalışmalarının yayınlanmasına izin vermediklerinde de kaldırıyoruz, hakaret etmek, küçümsemek Gereksiz Şeyler bunlar.
    Böylelikle Bleach, Naruto, One Piece, Hellsing ve Shingeki no Kyojin serilerini artık yayınlayamıyoruz, bunun için okuyucularımızdan, emektar çevirmenlerimizden ve editörlerimizden özür dileriz.
    (Bizde olmasa da elbette bir yerlerde yayınlanacaktır ;) )
  6. Beğen
    NightTheFox got a reaction from Sinsine in ( 24 / 24 ) Sword Art Online II   
    Emeği geçen herkese çok ama çok teşekkürler!!
     
     
     
    Bildiğim kadarıyla 1 sezonluk daha konusu vardı SAO'nun ama bu sezon ilk sezon gibi ilgi çekmediyse 3. sezon geç gelebilir biraz.
  7. Beğen
    NightTheFox got a reaction from Burakesan in Tema değil oyun mübarek - Sword Art Online fone - İnceleme   
    Galaxy S5 de yeterli performansı alabildiğimi düşünmüyorum :/ Bir de Seviye atlamak için 2 gün geçmesine rağmen DailyMax şeysi çıkıyo :D Ama betadaydı galiba hala yanlış hatırlamıyosam( Alpha bile olabilir o kadar bug la :D ) Ama iyi düşünülmüş ^^
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.