Jump to content

Nume

Üyeler
  • İçerik sayısı

    226
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    3

İletiler bölümüne Nume kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. 1 Kız Etrafında Tonlarca Yakışıklı Vardır Harem Kurarlar Çaktırmadan Son Bölümde de Yamuk Yapıp Yok Şöyleydi Böyleydi Sizi Kabul Edemem Derler Naz Yapmak İçin Ama Bilirler Ki Hiç Biri Ondan Vazgeçmeyecek Böylece Haremlerine Yeni Erkekler Ekleyerek Sefa İçinde Yaşarlar.

  2. İlk Önce Ölü Bir Ghoul Bulurum Kendi Organlarımla Yerini Değiştirirm...Hani daha güçlü oluyor zırvalaması,Toukayı Kaçırır Kaneki Ve Anteiku Tehtit Ederim *w* Uta Ve Kanekiyi Alıp Kaçarım  :wub:  sonrada bir dolu sefa sonradan öldürseler de olsun 1 dakikalık mutluluğa razıyım. Eğer Ölmez Sağ Kalırsam Kanekiye iyi bir insan olduğunu söyler kucaklarım :D utaya iyi görünür anteiku ya topluca döneriz *w* senaryo böyle devam edebilir..

  3. :bled1-onion-head-emoticon: Koşulsuz Şartsın Her Birinin Yaşamasını İsterdim Kötü Kişilikli Karakter Veya İnsanlar Olmasa Bu Dünya Pek Sıkıcı olurdu :D Onları Da İstiyorum Yani Yürürken İzaya gelse Telefonuma Bassa Felan İsterdim  :embarrassed4-onion-head-emotico Gray gelse yarı çıplak dolansa natsu kadar cana yakın bir arkadaşım olsa erza kadar karakterli bir ablam olsa :D  Rias gibi bir arkadaşım olsa :3 nyaa dayanamadım...

  4. Bleach İçin Yeni Bir şey Düşünmüyorlardır Ya Malesef Hakikaten Yeniden Çıkasıya Kadar biz Bile Bankai Açarız  :crying2-onion-head-emoticon:

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.