Jump to content

kemal895

Üyeler
  • İçerik sayısı

    15
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

kemal895 kullanıcısının paylaşımları

  1. Bu aralar işlerimiz bayağı yoğundu ama websitede önemli gelişmeler var sabrettiğiniz için teşekkürler :)
  2. Haftaya Sizler İle Birlikte Sitenin Açılışı Şerefine Bir Canlı Yayın Yapmayı Düşünüyoruz. Büyük Ve Kapsamlı Olacak Ve Muhabbet Edeceğiz Bakalım Kaç Katılımcı Olacak :)
  3. kemal895

    Ecchi FC [+18]

    Bakma bana ben daha akşamdan kalmayım :D Akşama Birde Canlı Yayın Yapılacak Onu Hazırlıyorum.
  4. kemal895

    Ecchi FC [+18]

    Bu Aralar Fansublara Girmeye Meraklandım Al Benide Dostum ^^
  5. kemal895

    Sword Art Online 'WORLD' |FC|

    Listeye Benide Eklersen Sevinirim Dostum ^^
  6. kemal895

    Black Bullet FC

    Al Al Benide Al ^^
  7. kemal895

    Ao no Exorcist [FC]

    Benide Al Dostum :)
  8. Canlı Yayın Yapmayı Düşünüyorum ^^

  9. Büyük Ihtimalle Bu Akşam Kendimizi Tanıtmak İçin Bir Canlı Yayın Olacak Lütfen Beklemede Kalın :) Onun Dışında Anime Yorumlayacak Ondan Bundan Muhabbet Edeceğiz Seveceğinize Eminim.
  10. Teşekkürler Bu İşe Bir Canlı Yayın İle Başlamayı Düşünüyoruz. Hem Siz Bizi Daha Rahat Tanırsınız :)
  11. Teşekkürler :) Canınız Sağolsun Yeterki Yorumlarınızı Yapın Bizde Değerlendirelim.
  12. Teşekkürler. Bir Sistem Geliştiriyoruz Ondan SOnra Açabiliriz.
  13. Teşekkür Ederiz Sizin Yorumlarınızı Dört Gözle Bekliyor Olacağız.
  14. Yorumun İçin Teşekkürler Yabancı Dilimiz Sağlam Olduğu İçin Bunun İçin Endişe Duymamaktayız Ihtiyaç Olduğu Zaman Buraya Alımlar Açabiliriz Biz Bu İşi Zevk İçin Yapıyoruz Zaten :) O Yüzden Kafanıza Takmanıza Gerek Yok Şu An Canlı Yayını Planlamaktayız Nasıl Yapalım Diye Yorumlarınız Önemli Bizim İçin.
  15. Yorumun İçin Teşekkürler Türkiyede Az Bulunur Diye Bu Projeye Atıldık Sıkın Dişinizi Yakında Sizlerleyiz :)
  16. Merhaba Arkadaşlar Öncelikle Kendimi Tanıtayım Benim Adım Kemal Ve Her Burdaki İnsan Gibi Genel Bir Otakuyum Ne Bir Azı Nede Bir Fazlası Dün Arkadaşımla Konuşurken Anime Şarkısı Dinliyorduk Her zamanki Gibi Dediki Gel Anime Şarkısını Türkçe Anlamlarına Bakalım Bizde Baya Baya Çevirdik Şarkıyı Sonra Arkadaş Dediki Gel Bir Blog Tarzı Site Kuralım Hep Japonca Mırıldandığımız Şarkıların Anlamını Bilen Pek Bir Kişi Yoktur Dedi Bende Tamam Dedim Ve Otaku Dünyası Adlı Siteyi Açmaya Karar Verdik Fakat Sitemiz Şu An Bakımda Olduğu İçin[Kategorize Ve Görsellik İçin]Sizinle Siteyi Paylaşamayacağım Her Yaştan İnsanın ilgini Çekecek Şeylerle Doldurmayı Planlıyoruz Bu Siteyi Tabi Sizlerinde Yardımı İle. Peki Anladık Otaku Dünyası Denen Şeyi İçinde Ne Var İlgimi Çekecek Olan Nedir? Şimdiki Kategorilerimiz: Güncel Anime Haberleri HD Wallpaperlar Kawaii Anime Karakterleri Genel Anime Yorumlama Anime Şarkılarını Türkçe Çeviri İstek Şarkı Gibi Bir Radyo Yayını Haftalık Canlı Yayınlar[Anime Yorumlama Vb] Bu Kategorilerden "Anime Şarkılarını Türkçe Çeviri" Sonuncusunu Anlamadığınıza Eminim Bir Düşünsenize Ağzınızda Japonca Bir Şarkı Vır Vır Söylüyorsunuz Peki Bu Şarkının Türkçe Karşılığı Veya Anlamı Nedir? Düşündünüzmü Hiç Gerçekte Ne Anlama Geldiğini? Bu Bölümde Anime Şarkılarını Lyrics Olarak Sizlere Türkçe Şekilde Vereceğiz Hata Olmamasına Dikkat Edilecek Özenle Çevirilecektir Bence Bu Çok Güzel Bir Olay Çünkü Bunu Yapan Fazla Kimse Yoktur Diye Düşünüyorum Türkiyede. Çevirmen Arkadaşların Bu Konuya Bakacağına Eminim. Her Hafta Veya Her 3 Günde Bir Anime Değerlendirmesi Yapmayı Düşünüyoruz Keza Her Gün Vaktimiz Olmuyor. Tabiki Bunuda Sizlerin Beğeneceği Şekilde Yapmayı Düşünüyoruz Görsel Ve Açıklaması İlgi Çekici Olacak Şekilde Ve Insanı Caydırmayacak Bir Düzende. Sizinde Katılımlarınızla Bu Siteyi Geliştirmeye Başlayacağız. O Zaman Geldiğinde Sizinle Tekrar Buluşmak Niyetiyle Hoşçakalın :)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.