Jump to content

Sakaguchi

Üyeler
  • İçerik sayısı

    38
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Sakaguchi kullanıcısının paylaşımları

  1. Çok yaparım bunu. Fazla beğeni almamış, gündem olmamış animeleri seçip izlerim. Black Lagoon, Darker Than Black gibi çok başarılı animeler izledim bu sayede. Bu listeye Zetsuen no Tempest'i de ekleyebilirim ki cidden öylesine açıp ters köşe olmuştum ondada.
  2. Sakaguchi

    Birim 731 (+18)

    Japonların o zaman yaptıklarını Çin bugün yapıyor. Uygur katliamını seyredin. Hemen bu başlıktan sonra Japonya ve Japonluk hakkında sallamakta komik. Sanki bütün halk bu katliama katıldı da Japonları suçluyorsunuz :D Fakat Çin'de tamda böyle oldu. Sivil halk, polis, asker hepsi birlikte soykırım yaptılar. Şahsen Japonyayı, Japonluğu ve Japon ürünlerini severim.
  3. Sakaguchi

    Aşık Olunan Anime Karakterleri

    Revy :)
  4. Ben o olaya daha farklı baktım. "Abinin manitası oğlum o!" diye tepkimi koymuştum ilk yakınlaştıkları zaman. Böyle bir yenge modu, nasıl desem.. bacımız gibisinden kafalar eser. Mario'nun tek uyuz olduğum olayı budur..
  5. Cennet ve cehenneme gidememe olayı kötü biraz. Araf'ta ebedi boşluk çok can sıkıcı.. Bunu düşünerek biraz tereddüt ederdim ama sonunda yine elime kalemi alır bombalardım.. Ülkede demokrat bırakmazdım önce :D
  6. Sakaguchi

    High School DxD 3. Sezon Duyuruldu

    Gençliğim, bir türlü gelmeyen sezonları beklemekle geçiyor... Yinede güzel haber :)
  7. Dramı hissedebiliyorsam, o benim için geçerlidir

  8. Yürek parçalayan bir dram işliyor anime. Kendi kategorisinde bir Death Note diyebiliriz Rainbow için. Gerçek dostluğu, kardeşliği bu kadar damardan işleyen başka anime hatırlamıyorum. Mutlaka izlenilmesi gereken başyapıt.
  9. Sakaguchi

    Sizi En Gıcık Eden Anime Karakteri?

    Ahahaha :D başlığı görür görmez aklıma ilk gelen karakterdi :D
  10. Brandon Heat ve Alucard. Karizmanın tavan yaptığı karakterler.
  11. Sakaguchi

    En Sevdiğiniz Pokemon?

    Klon olanlar sayılıyorsa Mewtwo. Orijin olanlardan Bulbasaur.
  12. Sakaguchi

    En İyi ve En Sevdiğiniz Ecchi Serileri!

    Listeye göre, High School of The Dead veya Freezing.
  13. 2 saat içinde defteri bitirir, kahvemi ve sigaramı alır TV'nin karşısına geçerdim.
  14. Sakaguchi

    Türk Kanallarında Yayınlanan Animeler

    Tenjou Tenge ve GunGrave'i S'nek TV'de seyretmiştim ilk izlediğim animelerdi bundan 10 sene önce falan. Zevkliydi ya keşke yine olsa
  15. Sakaguchi

    En Sevdiğiniz 10 Havalı Anime Karakteri

    1- Brandon Heat (Gungrave) 2- Sakuragi (Rainbow) 3- Yashamaru (Basilisk) 4- Yagami Light (Death Note) 5- Revy (Black Lagoon) 6- Hei (Darker Than Black) 7- Roberta (Black Lagoon) 8- Teresa (Claymore) 9- Yoshino (Zetsuen no tempest) 10- Takamura Mamoru (Hajime no Ippo)
  16. Sakaguchi

    Merhaba arkadaşlar ben Anıl

    Hoşgeldin Anıl. İyi forumlar.
  17. Sakaguchi

    Selamlar ^^

    Hoşgeldin demacia. Umarım istediklerin olur iyi forumlar.
  18. Sakaguchi

    Shingeki no Kyojin 2. Sezona Yeşıl Işık

    Nihayet güzel bir haber. Arigato
  19. Sakaguchi

    Bugün Hangi Animeyi İzlediniz?

    Monster
  20. Anime'den sonra manga yapılsaydı beğenmezdik ama anime mangadan yapıldığı için beklentiler oluyor. Sinema dünyasında da böyle bir romanı alıp noktasına kadar filme uyarlayamazlar film olması için belli başlı yerlerinde değişikliğe gidilir ama genel olarak giriş, gelişme, sonuç aynıdır. Anime konusunda da aynı durum. Manga ve anime yakın görünse de birbirinden farklı şeyler bu yüzden uyarlamalarda farklı olabilir ama tabi ki okuyucu önce mangayla tanıştığı için, anime'nin o çizgiden sapması hoşuna gitmiyor. toplumsal mesaj
  21. Sakaguchi

    Hadi kaynaşalım o halde.

    Hoşgeldin bro. Bu arada bende Grafik Tasarım 3. sınıf öğrencisiyim ve zamanımın bi kısmını senin gibi geçiriyorum :) Biraz başka şeylere de zaman ayırmak gerekiyor bide bizim meslekte zaten vaktin olmuyor bari öğrencilik dönemini dolu geçir :)
  22. Sakaguchi

    Animeciler, Acaba Kaç Yaşındasınız ?

    20. Şuan mutlu oldum benden büyükleri görünce "kaç yaşında adamsın hala anime izliyorsun" lafını fazlaca işittiğim için :D Şaka bir yana yaş ortalamasının 18+ olması güzel.
  23. Sakaguchi

    Anime Seçerken Neye Dikkat Edersiniz?

    İlk olarak kapak tasarımı tabi ki. En çok dikkat çeken unsur budur. Kapak tasarımını beğenmediğim anime benim için 1-0 yenik girer listeye. Örneğin Mirai Nikki... Kapak tasarımı yüzünden senelerce izlemediğim, arkadaşlarımın baskısına dayanamayıp izlediğim ve sonunda pişman olduğum serilerden. Bölüm sayısını ayırt etmem kısa veya uzun fark etmez ikisininde tadı ayrı benim için ama genelde 30 bölümden fazla olan animeler izlemiyorum ne kadar iyi olursa olsun sıkıyor. Hajime no Ippo ve Monster hariç uzun bir seri bitirmedim. 2. olarak konusuna bakarım genelde dram, psikolojik tarzı biraz ağır olursa daha çok ilgimi çekiyor. 3. olarak çizimlerine ve kurgusuna bakarım akıcı ve gerçekçi olmalı yoksa ilk bölümden bile terk ettiğim seriler oldu :D
  24. nedense Rainbow'dan Mario'da kendimden bişeyler buluyorum. Ama ne tam olarak çözemedim :D
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.