Jump to content

Uchıha sasuke

Üyeler
  • İçerik sayısı

    122
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İletiler bölümüne Uchıha sasuke kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Aman aman hayalini değiştir lütfen, türkiyede anime yayınlarının yaygınlaşması falan isteyeceğim en son şey. Hele böyle profesyonel biçimde falan Allah korusun, inşallah hayalini değiştirirsin sende. Ne gerek var daha fazla anime izleyene, televizyona falan. Şimdi ki kesim yeter de artar bile, hem ne güzel netten kuzu kuzu izleyip-okuyoruz.

    arkadaş animeni hakaret etmeyin lütfen .niye animeni yayınlamasınlar?
  2. ''Hoşlandığım bir kız vardı onla çıkacaktım telefon numarasını aldım mesaj attım konuşmak için meğersem kankasının numarasını vermiş  ilk randevuya kadar o kızmış gibi konuştum (kanasıda ondan hoşlanıyorum biliyormuş) kafede buluşunca gerçekler ortaya çıktı gittim hoşlandığım kıza gerçekten senden hoşlanmıştım senin dalga geçebileceğin bir kalbim yok dedim bunun gibi duygusal 3-5 tane şey daha sonra kız ağladı özür diledi tamam çıkalım sözlerin çok içtendi dedi bende dedim ki  sende hemen tufaya geldin sen bana bu kötülüğü yapacaksın ben senin yanına bırakıcam yok öyle ağla dur şimdi içimi rahatladı seni üzmek dedim iyice ağlattım'' pişman değilim yine olsa yine yapardım :D

    kardeş siz çok cesursuz tam bir delikanlısız :) bense  umudunu itirmiş bir zavallıyım :unsure:.alın bu da  bir itiraf :wacko:

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.