Jump to content

karyun

Üyeler
  • İçerik sayısı

    14
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

karyun üyemizin başarıları

  1. karyun

    ( 25 / 25 ) Toaru Kagaku no Railgun T

    boş vaktim varken seriyi izleyim dedim. teşekkürler
  2. karyun

    Tokyo Ghoul Neden Sevilmez

    TG'nin ilk sezonunu saymasak ki o da yaklaşık ilk on bölüm kadarı dışında hiçbir derinliği yok. Karakter gelişimleri bolca oshiete ve bol salya sümük ağlayışlar yüzünden hızlandırılmış. Ayrıca Mangaka daha sonra mantık hatalarını anime de kapatamayacağını anladığı için animenin ikinci sezonu daha fazla oshiete ve salya sümüke ek olarak sık sık geri dönüşlerle "acı seni böyle yapar, acı seni şöyle yapar" diyen ergen TG fanboylarına uyar. İlk sezonun loş havasını (ki bunu baya sevmiştim) ikinci sezonun bol Janjanlı, parlak arka planına ve görsellik adına karakterilerin çizimlerinin bozulması eşlik eder. Ayrıca ikinci sezon adına müzik adına da söylenecek bir şey yoktur. Zira Oshiete bolca kullanıldığı için yer yer karakterlerin ne dediği bile duyulmaz. Sonra ki sezonlar için izlemeyeşimin tek sebebi ise ergen TG fanboyların üremesidir.
  3. karyun

    ( 24 / 23+ ) Steins;Gate 0

    Ellerinize sağlık teşekkürler.
  4. karyun

    ( 13 / 13 ) Saki Zenkoku-hen

    çeviri için teşekkürler. yalnız 12.ci bölümün altyazı senkronunda hata var. görüntü ile uyuşmuyor sanki.
  5. RWBY Vol 2'yi çevirebilir misiniz?
  6. karyun

    Bu Animeyi İzledin mi?

    hayır izlemedim... ama izleme klasörümde duruyor. (vaktim olursa artık :( ) alttaki üye "utawarerumono" izlememiştir. (izlemişse atın beni forumdan :D )
  7. karyun

    Rewrite Anime Uyarlaması Duyuruldu

    "Denizden Key çıksa izlerim" Benim anime düstürüm budur. Key zaten VN konusunda uzmanlaşmış bir firma. Tamam hemen hemen her hikayesinde klişlerden faydalanıyor. Ama eninde sonunda bizi bir şekilde tangoya da düşürmesini gayet iyi biliyor. Kimi zaman bunu gizemle, kimi zaman ise dram ile yada ikisi birden ya da aksiyonun dibiyle. Rewrite aslında Charlotte öncesi çıkması bekleniyordu. Ertlenmesinin sebebi ise bilinmiyordu. Ama bu haberle sanırsam ön hazırlıklarını tamamlamış gibi gözüküyorlar. Ayrıca rota yazarlarına da dikkat etmek gerek.
  8. Efsane yıldız çevirmen geri mi döndü? yoksa geri mi dönüyor :blink:
  9. Mikoto Onee-sama varken hiç şansın yok :D
  10. Accelerator'un yeteneği "Vector Change / Vektör Değişimi" Ama en baba teknikler yine "Toaru Majutsu no Index/Toaru Kagaku no Railgun"dan çıkması şaşırtıcı değildi. Zaten listeye girmeseydi şaşırırdım Touma'nın "İmagine Breaker" ile Kuruko'nun "İnstant Teleportation" da Railgun kadar havalı. Ama nedense Railgun'nın havası bir başka hissetiriyor
  11. Çizimleri sevmedim ama yazardan dolayı izlemeyi düşünüyorum. Sağlam bir konu gelecek belli. Ama nedense çizimleri kurguyu taşımayacak gibi geliyor. Umarım yanılıyorumdur
  12. 2015 için Rewrite bekleniyordu. Ama cidden süpriz oldu Charlotte. Sanırsam 2020 için Rewrite bekliyeceğiz.
  13. "Rewrite" bekliyordum ama Key yine süpriz yaptı. Kısaca benim anime düstürüm "Denizden Key çıksa, izlerim" :D
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.