Jump to content

candycandy

Üyeler
  • İçerik sayısı

    10
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İletiler bölümüne candycandy kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Hos buldum, nelerden hoslanmadigimi soyleyeyim: bilimkurgudan, fantastik konulardan haz almiyorum. Candy candy'de oldugu gibi insani iliskileri ele alan, icinde nesenin ve duygusalligin birlikte islendigi, kisacasi "gerceklik" barindiran animeleri tercih ederim. Simdi tavsiyeleri tekrar alabilirim. :)

  2. Pekala. Yasim profilimde zaten yaziyor, universite ogrencisiyim. Su siralar candy candy'i izliyorum. Aslinda adamakilli bir anime izlemedim; hangi cizgi filmler anime kategorisine giriyor bilmiyorum zira. Mesela heidi ve cedric anime mi? :D kategorilere henuz goz atmadim, muhtemelen bu sorularimin cevabini alacagim o kategorilerin her birinde. Yani anlayacaginiz uzere henuz "yil" olmadi. Boyle iste.

  3. Konu acmistim ama silinmis galiba :( sıkı bir candy candy takipcisiyim, merhabalar.

     

     

    Pekala. Yasim profilimde zaten yaziyor, universite ogrencisiyim. Su siralar candy candy'i izliyorum. Aslinda adamakilli bir anime izlemedim; hangi cizgi filmler anime kategorisine giriyor bilmiyorum zira. Mesela heidi ve cedric anime mi?  :D kategorilere henuz goz atmadim, muhtemelen bu sorularimin cevabini alacagim o kategorilerin her birinde. Yani anlayacaginiz uzere henuz "yil" olmadi. Boyle iste.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.