Jump to content

EGOİST ÇEVİRMEN

Üyeler
  • İçerik sayısı

    36
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İletiler bölümüne EGOİST ÇEVİRMEN kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Natsuyu seven sever ama gray daha cool ve daha güçlü, ki son power uplar çok çetin ama iyi geçiyor, ve natsudan daha dayanıklı, saldırı gücü de gelişirse natsuyu çok rahat geçebilir. Bir de juviası var, o olmasa zaten gray hep geri planda kalırdı. Seriyi 2. kez izliyoruz, 3. sezonu şimdiden iple çekiyorum :)

  2. Kiseijuu: Sei no Kakuritsu şuan izlediğim animeler arasında ilk 20'ye girer. Konusu itibari ile 3-4 sezon daha götürebilecek bir seri. 500 kişinin önüne ne tür seçenekler koyduklarını merak etmeye başladım, ki 500 kişiye dayalı bir anketin geçerli olması için Japon olması yetiyor mu? Komik. Elfen Lied, Absolute Duo gibi serilerin olması gerekirken böyle efsanevi serilerin olması bana trol gibi geldi.

  3. Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru. Zoku

    Karakterlerin alayı orijinal, tipik bir okul ortamı olsa bile. 

     

    Shokugeki No Soma

     

    Yemek animesi, orjinalliği yemek ve ecchi yi güzel şekilde harmanlamalarına veriyorum. 

     

    Fate/Stay Night

    2005 te yazılan hikaye'yi yeniden animeleştirdiler. 

     

    Plastic Memories

    Fikir orjinal

     

    Yamada-kun 7nin majo 

    Fikir orjinal

     

    Shimoneta

    Hikaye orjinallik akıyor

     

    Gakkou Gurashi 

    orjinalden ziyade "farklı" 

     

    Kancolle 

    "farklı"

     

    Yamada-kun 7nin majo ve Gakkou Gurashi dediğin gibi hakikiler :D diğerleri hakkında pek bir fikrim yok ama listeme ekledim. :) Kan ve yemek olsa anlarım da ecchi ve yemek nasıl bir arada gider :D

  4. Ne bekliyorduk ne bulduk onu sorgulamamız lazım. Özellikle ikinci dönemde, takip ettiğim çoğu manganın animeleştirilmesi çok hoşuma gittiğinden benim adıma güzel bir yıldı diyebilirim. Ama tabii orjinallik içeren seriler parmakla sayılacak kadar azdı ona bir şey demiyorum, ki şu an zaten anime sektörünün en çok ve risksiz para kazandığı yer fan servisi.

     

    Bana hava hoş, basit bi adam olduğumdan oppai gördüm mü "10/10, yılın animesi"  başlığını yapıştırıyorum. Ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilinmez. Belki insanlar ecchiden sıkılır ve orjinal şeyler izlemek isterler, belki de bu durum aynen devam eder. Sektör tamamen yok olmadıkça nereye doğru yöneleceği çok da mühim değil bence. Biz önümüzdeki hare animelere bakalım.​ ​

    Orjinallik içeren seriler hangileriydi ^_^  ve farkı neydi :)

  5. Mega seçeneği süper olmuş lakin aklıma takılan bir durumu paylaşmak isterim böyle tek link yada 2 link şeklinde tüm bölümlerin olması evet güzel tek tık ile her şey pc de ama, acaba tek dosya içinde ayrı ayrı bölümler şeklinde indirme seçeneği olabilir mi? Malum bazen ara vermek gerekiyor veya tam sona yaklaşırken net gidebiliyor (başıma çok geldi) artı bir seçenek olarak serinin dosyası ona tıklayıp alt alta tüm bölümler şeklinde de bir düzenleme olabilir mi? Böylelikle hepsini yine tek tık ile indirebildiğimiz gibi herhangi bir bağlantı sorununda da en azında elimizde inmiş bir kaç bölüm olur ve tekrar baştan başlamak zorunda kalmayız  :rolleyes: Derdimi anlatabildim mi pek emin olamadım ama  :ph34r:

    Bunun için detaylı bir rehber hazırlayacağım ama zaten konu içlerinde belirttiğim uyarı bölümündeki şu megasync kullanırsanız bu kesilme durumunu çözmüş oluyoruz. Zaten ilk megayı seçmemin nedeni de budur. Part part verdim ki hem tarayıcı önbelleğini şişirmesin hemde megasync kullananlar durdur istediğin zaman devam et seçeneğinin bulunması.

     

    Doğru böyle istisnalar olabiliyor ama çoğunluk tek link olması için can atıyor :P

     

    Bunun için en iyi çözüm, arkadaşın bütün animeleri torrent yapması :P

    Torrent yapma konusunda çekimserim, yazılımcıyım. PC'de ne kadar az dosya olursa o kadar iyi çünkü verilerim önemlidir benim için. Bir virüs taraması için TB'larca dosyadan vazgeçmem gerekebilir. Aslında DVD'lere çeksem, isteyenlere kargo ile yollasam korsana girer mi bilmiyorum :D

  6. Soru; alt yazıların hangi fansuba veya çevirmene ait olduğunu belirtebilecek misiniz? Yoksa elimizde bu var idare edin mi dersiniz?

     

    Sebep; alt yazı kaynağı benim için önemli hatta fansubuna göre ne kadar izlemek istesem de sırf çevirisi yüzünden suratına bakmadığım seriler var  :ph34r:

     

    Onun haricinde tek link üzerinden gidilmesi çok iyi olmuş beğendim emeklerine sağlık ^_^ Sömürmeye başladım bile  :LTkJN9u:

    Prensiplerim gereği dosya isimleri salt olarak düzenlemiştim zamanında, kişisel arşivimi paylaşmak aklıma geldiğinde geç olmuştu :D Umarım encode sırasında çevirmen veya grup alt yazılara eklemiştir ismini.

     

    Ruslar bu telif vs şeylerine kafayı fena takmışlar mesela telifli mail.ru videoları veya upload dosyaları paylaşılan yerlerde engellense de kendi sunucularında silinmez çünkü adamlar bize bağlı olarak indirin telife girmez rahat olun diye paylaşım yapabiliyorlar :D gerçi şu sıralar aramız ruslarla bozuk erişimi kapatmazlar ama bize verdikleri hızı düşürebilirler.

    Eğer bir sponsor bulursam, siteye reklamını koyar Türkiyede sınırsız hız ve süreli bir barındırma işlemi yapabiliriz :D

  7. Yaptığının karşılığında reklam koymasında sorun yok, sende koysan aynı şeyi söylerim, kaldı ki türkanime ana sitesinde de reklam bölümleri var, sitenin aylık giderinin karşılamak için. Haa onun ki blog gideri olmaz diyorsan, adam o kadar emek harcıyor, 30-40 saniye geç indirmekte sorun olmaz. Video kalitesi tatmin edici, eğer ki minimkv'den bahsediyorsan bunun yöntemleri var, kaliteyi düşürmeden encode etmenin yani  ;)

    Bluray takıntım var :)

  8. Öyle bir şey yaparsam, dediğim gibi animearsivcisi.blogspot.com.tr adresi üzerinden yapmayı düşünürüm :P Bu konuda dememişin bir şey :huh:

    Bahsettiğin siteyi inceledim ama benim çalışma prensibime ters düşüyor. Paylaşılan içeriklerin hepsi reklamlı, kullanıcıların canını sıkar. Dosya isimleri göz önünde kirli görünüyor. Yani ben olsa bir arşivi indireceksem tek seferde uğraşmadan indirmek isterim. Site karışık geldi bana, grafik konusunda da tatmin edici değil. Emek veriyor ona sözüm yok ama kullanıcı dostu bir arşiv paylaşım sitesi benim için daha uygun olurdu. Ayrıca Kalite benim için mutlak bir standarttır.

  9. Üye olamıyorum  :huh: Kayıt yapıyorum kal geliyor siteye  :P

    Üyelik sorunu varsa en kısa sürede çözeceğim. :)

     

    Bence animearsivcisi.blogspot.com.tr ile beraber çalışın, bir elin nesi var iki elin sesi var hesabı ;)

     

    Benide ekle üyeliğe, Baryshx nikneymi ile

     

    Aslında bende de 1 - 1.5 TB arası arşiv var ama uzun iş upload. İnternet hızı ve bilgisayarda o kadar iyi değil zati

    Gecegündüz demeden upload ypabilirsiniz, haftada 1 seri bile olsa arşive katkı sağlayabilirsiniz. Yemek arası veya kahvaltı sırasında uplayabilir :)

     

    bi ara bnmde vardı 1tb yakın arşiv ama sildim hepsini ya :s sonrada hiç uğraşmadım :D

    Paylaşmak güzeldir :)

  10. Merhaba yeni bir oluşumla birlikte anime sektörünede el atmak istedim, oluşumun adı;

     

    AniMek_3.png

     

    Zaman konusunda bu aralar sıkıntım olsa da sonunda paylaşabilme imkanı bulabildiğim bu dev arşivi sizlere sunuyorum. Binlerce bölüm animeden oluşan serileri indirmek için toplam 555GB'dan daha fazla alana ihtiyacınız olacaktır. Genel olarak kota dostu olarak riplenen ve sıkıştırılan animeleri REKLAMSIZ ve TOPLU bir biçimde indirebilirsiniz.

     

    Eksik animeleri'de kısa sürede alternatifleriyle birlikte sunup TB'larca animeyi arşivleriniz için internette paylaşıma sunmak için çabalıyorum. Kalitemize rakip olabilecek veya bizden daha iyi bu işi yapabilecek kimsenin olduğunu sanmıyorum.

     

    Titizlikle üzerinde çalışıp, hiç bir kar amacı gütmeden halka faydalı olmayı amaçlıyorum. Paylaşımlarımızdan faydalanabilmek için sadece üye olmanız yeterlidir. :)

     

    Buradan sitemizi inceleyebilirsiniz.

    Buradan üyelik detaylarını okuyabilirsiniz.

    Buradan Üye olabilirsiniz.

    ÜYELİK SORUNU DÜZELTİLDİ, ANINDA ÜYE OLUP ARŞİVLERİ AŞIRABİLİRSİNİZ :)

     

    Tanışıp konuşmak için skype: e939637
    Bu oluşum için Gönüllü Uploader olmak için: yildiray[at]eyuperdogan.com.tr adresine mail atabilir veya sitenin üst kısmında bulunan iletişim bağlantısını kullanabilirsiniz.

     

    555GB.jpg

  11.  

    dubstepten nefret eden şu bünyeye bile kendini sevdirdi bu şarkı  <_<

     

    edit: taglerde TSM'in ne işi var adsfasdufhasdf

     

     

     

     

     

     

     

     

    Zankyou no Terror ost  - walt      

     

     

     

     

     

     

     

     

    Rayden - aLIEz [instrumental]

     

     

     

     

     

    Nightcore hali nedense daha çok hoşuma gidiyor.. :music-crazy-rabbit-emoticon:

     

     

     

     

     

     

    Hepinize teşekkürler, arayıpta bulamadıklarım :)

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.