Jump to content

Anonymmy

Üyeler
  • İçerik sayısı

    1179
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İletiler bölümüne Anonymmy kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Hoş geldin aramıza keyifli forumlar. :) 

     

    Minicik bir uyarı yapayım, çoklu alıntı seçeneğini kullanırsan hem fazladan ileti atmamış olursun hem uyarı yemezsin hem de forumun kurallarından bir tanesini okumadan öğrenmiş ve uygulamış olursun.  :LTkJN9u:

  2. Aramıza hoş geldin Nasip benim ismim de Aleyna memnun oldum. :hi-onion-head-emoticon: 

    Her yeni gelen forumdaşa aynı şeyi söylüyorum sana da söyleyeyim, canın muhabbet etmek falan isterse herhangi bir durumuma yorum bırakabilirsin :admire-onion-head-emoticon: ya da üşenmezsen özel mesajdan yazabilirsin vee vee ve en önemlisi muhabbet mekanı köşemize de bekleniyorsunuz efem.  :whistling:

  3. Benim açımdan bir şeyin değişeceğini düşünmüyorum çünkü uzun süredir anime izlemeyi bırakmış bir kızım. :depressed1-onion-head-emoticon: Yine yabancı dizi izlemeye devam eder, canım sıkılınca müzik dinler, ailemle olan tartışmalarımı son gaz devam ettirip kendi hayatımı kurma hayallerimle dolaşırdım etrafta. :admire2-onion-head-emoticon: Belki arada bir ders çalışırdım, belli mi olur? :ahaaah-onion-head-emoticon: 

  4. İtiraf gibi itiraf :head2: 

     

    Geceleri uyumayıp gündüzleri de sadece imkanım olursa uyuduğum için göz altlarımda hafif morluklar var. Öhm neyse sadede geleyim, okuldan çok sevdiğim bir hocamın 'Kızım sen madde falan mı kullanıyorsun?' demesiyle kapatıcılarla kanki olmam bir olmuştur. O günden beri göz makyajı müptelasıyım.  :depressed1-onion-head-emoticon: 

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.