-
Last visited
-
Days Won
3
HolySpirit last won the day on February 21 2016
HolySpirit had the most liked content!
About HolySpirit
- Birthday 01/01/1872
Profil Bilgileri
-
Recent Profile Visitors
43109 profile views
HolySpirit's Achievements
-
HolySpirit reacted to a post in a topic: Geleneksel Japon Ağaç Baskı Sanatı: Ukiyo-E
-
Japonca çalışanlara/çalışacaklara yardımcı olabilecek siteler
HolySpirit replied to Nyks's topic in Japonya ve Japonca
Hiragana alfabesi ile okuma pratiği yapmak isterseniz eğer bu siteden de faydalanabilirsiniz. Çocuk hikayelerini Hirgana, Romaji ve İngilizce olarak alt alt yazmışlar. Çalışırken çok kolaylık sağlıyor öneririm. -
HolySpirit reacted to a post in a topic: Japonca çalışanlara/çalışacaklara yardımcı olabilecek siteler
-
HolySpirit reacted to a status update: Hunter x Hunter geri dönüyor.
-
HolySpirit started following Japonca çalışanlara/çalışacaklara yardımcı olabilecek siteler
-
HolySpirit started following Coolkinq12
-
.:Kanema:. reacted to a reply to a status update: Vay be neredeyse 5 yıl olmuş buraya kayıt olalı, hiç tahmin etmezdim ama buradan edin
-
HolySpirit reacted to a post in a topic: Türkçe - Japonca Anime ve Manga Terimleri Sözlüğü
-
HolySpirit reacted to a status update: Abi... Adminliğin gözü kör olsun silinmiş konudan spoiler yedim. Neden? Çünkü görebil
-
HolySpirit reacted to a post in a topic: Asosyallik ve içe dönüklük hakkında
-
%60 dışa dönük çıktım tam yarı yarıya çıkar diye düşünüyordum O.O Yazınızda çok güzel olmuş elinize sağlık :p oku oku bitiremedim youtube linklerinede birazdan göz atacağım
-
HolySpirit reacted to a post in a topic: Asosyallik ve içe dönüklük hakkında
-
HolySpirit reacted to a post in a topic: Bana ait çizimler
-
HolySpirit started following .:Kanema:.
-
HolySpirit reacted to a reply to a status update: Vay be neredeyse 5 yıl olmuş buraya kayıt olalı, hiç tahmin etmezdim ama buradan edin
-
Ellen started following HolySpirit
-
.:Kanema:. reacted to a reply to a status update: Vay be neredeyse 5 yıl olmuş buraya kayıt olalı, hiç tahmin etmezdim ama buradan edin
-
.:Kanema:. started following HolySpirit
-
HolySpirit reacted to a status update: Yaklaşık 10 sene önce Shingeki No Kyojin'in ilk sezonu çıktığında izleyip overrated o
-
Ellen reacted to a status update: Hogwarts duvarları gibiydi ya bura bir ara :D pp mi görünce aklıma geldi kimse hareke
-
FalcoWa reacted to a reply to a status update: 6 yıl sonra forumda hesabım olduğunu hatırladım xd
-
Beytize reacted to a reply to a status update: Forumda bişiler mi değişti bi tuhaf geldi sebebini de anlamadım ayarlarımı değiştirdi
-
Beytize reacted to a reply to a status update: Forumda bişiler mi değişti bi tuhaf geldi sebebini de anlamadım ayarlarımı değiştirdi
-
-Misaki- reacted to a reply to a status update: Wow çok değişmiş buralar 0.0
-
908 started following HolySpirit
-
Veiykas reacted to a reply to a status update: Güzel bir mmo rpg önerebilcek varmı :D
-
Beytize reacted to a post in a topic: Hangi Üyeyi Merak Ediyorsunuz?
-
sShoguNn reacted to a reply to a status update: 500'üncü tekil animemi de bitirmiş bulunmaktayım ikincil üçüncül sezonlar ve diğer ek
-
Hogwarts duvarları gibiydi ya bura bir ara :D pp mi görünce aklıma geldi kimse hareketli yapmıyor şuan galiba O.O çokda güzel oluyordu ya
-
Nekorel started following HolySpirit
-
-
-
-
TürkAnime Tv Oyun Kulübü (Hep Beraber: Aion)
HolySpirit replied to HolySpirit's topic in Oyun Köşesi
Güncelleme: Link hataları düzeltildi. Üye güncellenmesi yapıldı. Öyle olsun :) iyi eğlenceler grubunuzda...- 366 replies
-
- rpg
- oyun kulübü
-
(and 1 more)
Tagged with:
-
TürkAnime Tv Oyun Kulübü (Hep Beraber: Aion)
HolySpirit replied to HolySpirit's topic in Oyun Köşesi
Burdayım ben -_-- 366 replies
-
- rpg
- oyun kulübü
-
(and 1 more)
Tagged with:
-
HolySpirit started following RedSingOra
-
HolySpirit started following Dark-Angel
-
Hoşgeldinnnn Bende Mehmet memnun oldumm İyi forumlar Forum kurallarını okumayı unutma ^^ Takıldığın bi yer olursada sorabilirsinnn :P Romantizm ve dramı bende çok severimmm normalde yeni gelenlere önerilir ama :D öneri istiyebilirmiyimm sendennn İng manga okuyabiliyorsun o zmn süperr yaa ve anime izliyebiliyorsunn Sorsayydın söylerdim ya :D Tekrardan hoşgeldinnn Not: Bayadır böyle hoşgeldin demiyordum :D
-
Yüce Kral-Oikawa Toru[Haikyuu!] King of the Court -Tobio Kageyama[Haikyuu!] Güçlü Yem- Hinata [Haikyuu!] Kızgın Köpek-Kyotani Kentaro[Haikyuu!] Haikyuu
-
hmm ben sanırsam Okabe [Steins Gate'den] veya Naruto[Narutodan :D] olmak isterdim
-
Avatar: 8 İmza: 8 İmzadaki Yazı: 10
-
Hoşgeldinn ^^ İyi forumlar Forum kurallarını okumayı unutma
-
Hoşgeldinn ^^ İyi forumlarrr Forum kurallarını okumayı unutma ^^