-
Content Count
23 -
Last visited
About Veiykas
-
Rank
Level 1
- Birthday 11/01/2000
Profil Bilgileri
-
Recent Profile Visitors
829 profile views
-
Veiykas reacted to a status update: Öncelikle merhaba arkadaşlar. Şuana kadar 3.sünü yaptığımız birlikte anime izleme etk
-
Kenzys reacted to a post in a topic: Merhabalar
-
heymely reacted to a post in a topic: Ne Dinliyorsun? (müziksiz hayat hayat mı be, diyenlerin mekanı)
-
Veiykas started following KRHerusaizu
-
Veiykas started following KaladinStormblessed
-
Veiykas started following Pseudohomophylus
-
Veiykas started following mustafalrsm
-
Gorkito reacted to a post in a topic: Hadi tüm Kolsuzlar toplandık yapalım ve takım kuralım
-
Pseudohomophylus reacted to a post in a topic: Hadi tüm Kolsuzlar toplandık yapalım ve takım kuralım
-
Hadi tüm Kolsuzlar toplandık yapalım ve takım kuralım
Veiykas replied to Gorkito's topic in League of Legends
Hava atam dediydim ben özür dilerim -
Hadi tüm Kolsuzlar toplandık yapalım ve takım kuralım
Veiykas replied to Gorkito's topic in League of Legends
Vaktinde Elmas 4 tüm ayıB Homhom ama istediğim zaman kolsuz olabilirim -
Naruto fanboy olduğum için izliyorum
-
Veiykas reacted to a status update: Hepinize çok ama çok teşekkür edwrim. Ben buraya geç gelsem de ( saat 11.30) doğum gü
-
908 reacted to a post in a topic: İlk İzlediğiniz Anime?
-
Veiykas reacted to a post in a topic: Ne Dinliyorsun? (müziksiz hayat hayat mı be, diyenlerin mekanı)
-
Veiykas reacted to a post in a topic: Ne Dinliyorsun? (müziksiz hayat hayat mı be, diyenlerin mekanı)
-
908 reacted to a post in a topic: Ne Dinliyorsun? (müziksiz hayat hayat mı be, diyenlerin mekanı)
-
heymely reacted to a post in a topic: Ne Dinliyorsun? (müziksiz hayat hayat mı be, diyenlerin mekanı)
-
-
ShadyRogue reacted to a post in a topic: Ne Dinliyorsun? (müziksiz hayat hayat mı be, diyenlerin mekanı)
-
Veiykas reacted to a status update: bu bir yarış değil tabii ki ama arada bakıp sayıları izlemek eğlenceli :D https://hiz
-
Veiykas reacted to a status update: Kendimi değerli hissettiren insanlarla tanışmış ve tanışıyor olmak mükemmel bir duygu
-
Veiykas reacted to a post in a topic: Forum üyeleri anime karakteri olursa...
-
heymely reacted to a post in a topic: Tempest'li Merhaba diyor
-
- 23 replies
-
- merhaba
- tempest fansub
-
(and 3 more)
Tagged with:
-
Lucifer
-
Veiykas changed their profile photo
-
Veiykas reacted to a status update: Şiirler ne kadar güzel, ne kadar anlamlı; ne kadar huzur verici. Boynuma sarılma, gül
-
Veiykas reacted to a reply to a status update: Güzel bir mmo rpg önerebilcek varmı :D
-
Gallardo reacted to a post in a topic: Üstteki Üye Hangi Anime Karakterine Benziyor?
-
Menma Hangisi daha sevimsiz Sasuke/Eren