Jump to content

FrailSym.

Üyeler
  • İçerik sayısı

    782
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    1

İletiler bölümüne FrailSym. kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Uygulama iyi de Ash'in yaşının büyütülmeme nedeni maalesef ticari bir hamle. Fazlasıyla bilgim olduğu için detaylı anlatayım.

     

    Yeni çıkan oyunlardaki karakterler gibi her bölgeye giderken sıfırdan başlıyor ve 10 yaşında olan yeni bir eğitmen gibi yolculuğuna devam ediyor. Ash'in yaşından iki kez bahsedilmiştir resmi olarak bu arada. 1ncisi animenin ilk bölümünde ikincisi de yıllar sonra BW serisinde ilk bölümde (2012 falandı sanırım). Boyu, görüntüsü, kısaca fiziksel görünümü büyümese de Ash ilk zamanlara göre çok çok değişti. Gayet olgun ve adam oldu. Animeyi izlemeyenler anlamaz bunu :/ Sadece fiziksel olarak yorumlama basit. Ancak hâlâ bir çocuk olarak görünmesi ve bilinmesi konusu değişmiyor maalesef. Pokémonda yaş ve karakterler uyumu tam değil. Örneğin animede Ash de dahil kimsenin yaşı değişmiyor. Brock 15 yaşında olarak biliniyor (Ash ile 3 bölge gezdi ve o da aynı yaşta kaldı). Profesör Oak da aynı, annesi de aynı, Gary de aynı. Yıllardır büyümüyor, yaşlanmıyor bu insanlar. Yani yaş meselesi değil, animede geçen yıl meselesi önemli. Üstünde çok konuşulan teoriler üretilen bir mesele. Belki de dünyada tek olacak bir şeye doğru gidiyor kahramanımızın hikayesi ama sonu büyük haliyle biter umarım.   

     

    A5ONnz.png 

    Vay... Küçükken çok severdim arkadaş.

  2. Bilinmeyen bir bölgeye bir yolcu uçağı düşer. Kazadan sağ kalan tek kişi sıradan bir lise öğrencisi Lou, enkazdan çıktığında karşısında eşi benzeri olmayan, cennet gibi bir manzara bulur, Lou hayatının geri kalanını bu eşsiz yerde geçirmeye karar verir.

    Ha, tabii ki Lou'nun bu Cennet gibi yerde yalnız olmadığını anlaması uzun sürmeyecektir...

  3. Vay arkadaş görmeyeli sektör amma ilerlemiş :lol:

     

    2016 Nisan'ı benim için hem Jojo hem de Gyakuten Saiban'ı göğüsleyecek. Arkadaş Mayıs'ta KPSS var, Nisan'da oturup bunları izleyeceksem vay benim halime ;_;

    Kolay gelsin :)

    Teşekkürler. Sanırım şu sınavlarımı bitirdikden sonra okumaya başlarım.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.