Jump to content

EpicScream

Üyeler
  • İçerik sayısı

    20
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

EpicScream kullanıcısının paylaşımları

  1. EpicScream

    ( 12 / 12 ) Kakegurui

    teşekkürler
  2. EpicScream

    ( 13 / 12+ ) Akuma no Riddle

    En sevdiğim animelerden biri Şimdi de indirmek lazım
  3. EpicScream

    ( 25+ / 25 ) Amagami SS

    Teşekkürler
  4. EpicScream

    30 Saniyede Anime (Spoiler İçerir)

    mirai nikki'ye bittim :lol:
  5. EpicScream

    Dizi yapıyoruz! Anime ve Mangadan Dizi Olur Mu?

    Türk dizisi ise ancak School Days. Başka bir seçenek olamaz! Birbirini aldatmacalar felan. Kaichou wa Maid-Sama diyen arkadaşlarımız, lütfen! Türkiye'de o tarz bir dizi gören varsa söylesin! Lütfen! En az 1 aşk üçgeni oluyor diziler de lütfen saygı ^_^
  6. Eğer ghoul olsam insanları öldürürüm İşim gücüm yok ta kahramanlık mı taslim? Allah Allah! :D
  7. Gokukoku no Bryhlndr OP'u gerçekten çok güzeldi. Hala dinlerim. Çok güzel konuydu ama sonda sıçtırdılar, bak yine delileniyorum :hate-onion-head-emoticon:
  8. Sözün bittiği yer. :head2: Sanırım internette daha fazla vakit geçirir, bu bütün harika maceradan haberim bile olmazdı. İnternet aşktır, Ama Anime hayat :LTkJN9u:
  9. "Bunca zamandır ne yapıyordum?" sorusunu sordurdu bana Anime. Helal olsun. :D Bir ara Elfen Lied'i izlediğimde, bütün dışlanan insan/arkadaşlarımla baya yakın oldum. İyi insanlarmış. Hatta biri şuan çok yakın arkadaşım. :P Zaten öyle dışlayan bir tip değildim. Konuşmak isteyenle konuşurum. Ben konu başlatmazdım ama, ilk defa ben yapmıştım. Öyle işte alakasız ama. B) Arkadaşım Kağan olmasa her halde hala anime yerine Türk Dizlieri izliyordum sanırım. :smile_artiz:
  10. Canaan :lol: Burda bahsedilen animelerin zaten çok güzel olduğunu biliyordum. Arkadaşım hepsinin mükemmel olduğunu zaten söylemişti :LTkJN9u: Ama Canaan... İlk kendi bulduğum (tavsiye almadan) izlediğim anime. Bende de ne marifetler varmış? :LTkJN9u: Eğer hala izlemediyseniz kesinlikle izleyin, Kuroshitsuji ile mangakası aynı. Kesinlikle mükemmel, hiç bir umudum yoktu ama sonrasında sarıyor (yada uyku sersemiyken öyle gelmiştir bana :smile_respect: Ama izleyin ya, aksiyon arıyorsanız kesinlikle izlenmesi gereken bir anime. Ve ben ana karakterden çok kötü karakteri sevdim :rolleyes: Alphard!!
  11. EpicScream

    Kaichou wa Maid-sama!

    Yav burada Usui'yi sevmeyen biri yok mu :D hatta son bölümde (hatırlayamıyorum tam) Usui Misaki hamama gitmesin diye bir şey yapıyordu :D ne olduğunu unuttum ama o an daha da nefret ettim ondan :/
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.