Jump to content

url26

Üyeler
  • İçerik sayısı

    46
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İletiler bölümüne url26 kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Geceleri yatarken uykum ağır değilse hayal kurarım. Ama hayalimi çok gerçekci yapmaya çalışırım. Yani ayrıntılara önem vermeye çalışırım. Birde olayların geçeceği mekanlar çok önemli benim için.Gerçek hayatta yapamadığım şeyleri hayalimde yaptığım için egomda yüksek olur.Rüyaların gerçekci ve kalıcı olması için yastığımın altına mıknatıs koyarım .

  2. Başak burcu mu? oow crap, tabi ki de geçmiş takıntın olur, gelecek takıntın hatta geniş zaman takıntın da olur :D

    (yazarın burada değinmek istediği nokta şudur ki "anlıyorum seni bro, damarlarındaki lanetli başak kanı bize atalarımızdan yadigar.")

     

    Hoş geldin genç  :cool-onion-head-emoticon:

    Waoow uzun zamandır böyle karşılanmadım  :D  hoşbuldum

  3. Öncelikle Foruma Hoş Geldin.Anime Tavsiyesi Olarak  Anime Önerisi Adlı Yerden İstediğin Türü Söylersen Herkes Önerir Ama Buradan Bazı Animeler Söyleyeyim. Code Geass - Death Note - Sword Art Online - Hunter X Hunter - Slam Dunk - Itazura Na Kiss - Akame Ga Kill! - Son Olarak Ecchi Pek Sevmem Ama High School Dxd İzlemeni Tavsiye Ederim Gayet Güzeldi...

    Tavsiyelerin için teşekkür ederim hepsini detaylı olarak inceleyeceğim.

  4. Merhaba arkadaşlar iyi forumlar :)

                         Yaklaşık 2 yıldır bu siteden anime izliyorum kayıt olayımda ölürken yatak döşek yırtmayayım diye helallik istiyorum.  :lol:

      Şaka bir yana Eskişehirliyim ama Eskişehir'in hiç bir yerini bilmem asosyalim :D Çalışıyorum, stresten uzaklaşmak kafamı dağıtmak için anime izliyorum :) Pek anime de izlemedim aslında naruto-1 şuan Tokyo Ghoul izliyorum bu da 2  :D Başak burcuyum. Yabancı dizi izlemiyorum.(Önerirseniz başlarım) Türk dizilerinden hiç unutamadığım ve 4-5 kere bitirdiğim Ezel'i pek severim :) En sevdiğim huyum hunharca kahkaha atmak. En sevmediğim huyum çabuk sinirlenmem. En büyük hayalim geçmişte yaşadığım güzel anıları geleceğe taşımak. Birde geçmiş takıntım çoktur. son olarakta eğer bir cümle ile bitireyim   'Yitirilmiş bir sevgili yok bu sefer, terkedilen kalp olduğu da düşünülmesin, kimsenin anlamadıkları, benim anlatmaktan bıktıklarım var bu satırlarda '

     

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.