Jump to content

kurisu-san

Üyeler
  • İçerik sayısı

    8
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Son profil ziyaretçileri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı bırakıldı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

kurisu-san üyemizin başarıları

  1. kurisu-san

    En Çok Sevdiğiniz Anime veya Animeler?

    gintama, (en komik, gintama izlediğim dönemde olur olmadık yerde aklıma sahneleri geliyordu, yolda falan gülüyordum salak salak:)) one piece, (en müthiş hikaye, one piece en az 500 bölüm izledikten sonra hikayesine hayran kalmayan yoktur heralde.) hunterxhunter, (en ilginç arclar, en akıcı hikaye, her arc farklı bir heyecan yaşatan tekrar tekrar izlemelik boş bölüm ve fillerlardan arınmış super hikaye.) bakuman, ( en çok kendini izlettiren, 3 defa izlediğim tek anime, slice of lifeın en iyisi.)
  2. kendini beğenmiş bir adamın iyi niyetli kıza çektirdiklerini konu alan itazura na kiss in neresi güzel aşk hikayesi acaba? listede olmaması iyi olmuş.
  3. kurisu-san

    Fairy Tail'de en yakışan çift ?

    grayxjuvia jellalxerza ama en iyisi zerefxmavis
  4. bersek'in ilk üç bölümünde yaptığı atlamalar dısında pek bir sorunu yok. 3 boyutlu diye eleştirilmesini doğru bulmuyorum tabi ki sektör gelişecek, ilk bölümlerde karakterlerin hareketlerinde donukluk vardı fakat bu diğer bölümlerde azaldı, sansürlü olması eleştirilebilir ama bu şekilde yapmak bir tercih sansür animasyonu kalitesiz yapmaz veya 3d ile bir alakası yoktur, kaldı ki ilk sezonda da sansür vardı ken bebek gibi dolaşıyorlardı. sonuç olarak berserk'in yeri şaşırtmadı. bunun dışında saiki kusuo gerçekten komik 5. olması güzel. orange'a bayıldım zaten çizimler de hikaye de çok hoş. bu yaz konuşulan beklenen bir çok anime de liste de yer almış. netice de normal liste bir tuhaflık görmedim güzel sıralamışlar.
  5. kimi no todoke yi liste başı yaparak benden aferin aldılar. aferin ehehe:) (6 numara güzeldi, 8 numara ultra sıkıcıydı fazla peri masalı.)
  6. kurisu-san

    Hikayesi En Derin Olan Animeler

    fma da öyle bir şey hatırlamıyorum ama diğer animeler zaman da yolculuk barındırıyor belki anket de derinlik derken zamansal bir derinlikten bahsedilmiş olabilir.
  7. konu animelerin güzel olup olmadıgı degil. uyarlamasının güzel olup olmadıgı, mangasını okumadan bence guzel uyarlanmış nasıl diyorsunuz. kiseijuu güzel anime evet ama belki mangası daha güzeldi potansiyeli harcandı, fmanın ilk versiyonunu izlemedim ama ikincisini yaptıklarına göre ilkinin kötü olduğunu düşünmüşler. dragon ball da aynı şekilde güzel anime ama mangası daha iyi olabilir ki şu konudan sonra 4 bölüm okudum cidden cok sürükleyici ve komikti animesini izlememiş olsam devamını da okurdum. vardır japonların bir bildiği konu manga olunca :)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.