Jump to content

Yamato

Üyeler
  • İçerik sayısı

    40
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İletiler bölümüne Yamato kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. 4 dakika önce, korkunclukitap yazdı:

    Yuh bunu nasıl buldun :') yazıya bakınca baya değişmişim  diyorum ha hayallerim de değişti yazılım mühendisliği hakkında  falan. Hala olmak isterim ama 3. Planda falan    Neyse sana zaten uğricam yav sanaldaki tüm arkadaşlara uğramayı düşünüyorum :')

    Ben seni bulurum biliyorsun asfkafjkaf :DD tabikide uğra dostum sen her zaman gelebilirsin (:

  2. On 01.07.2016 at 19:40, korkunclukitap yazdı:

    ben yazılım veya bilgisayar mühendisi olmak istiyorum çok tecrübem yoktur yazılım hakkında ama öğrenmek için can atıyorum aynı zamanda standart bir insan olmak istemiyorum her yeri gezmek aynı zamanda fotoğrafçılık yapmak istiyorum. ayrıca üniversitede bisiklet gruplarından birine katılmayı düşünüyorum dağlarda falan bisiklet sürmek istiyorum :ballerina-crazy-rabbit-emoticon::boring-crazy-rabbit-emoticon:

    Her yeri gezeceksen ara sıra bana uğramayı unutma :D Ben yorumsuz kalıyorum bu konuya :D

  3. Kadınlar gününde bile kadınlara uygulanan şiddet ve taciz olaylarının haberleri bitirilemedi böyle bir nesil nasıl varlığını sürdürebiliyor acaba. İnsanların herhangi bir olaya, bir kişiye saygı duyması için özel bir güne ihtiyacı yoktur ancak hiç değilse adı belirlenmiş ve yıllardır devam ettirilen bir günde kadınlara karşı bu çağdışı yaklaşımın sonu ne olacak merak ediyorum..

  4. eef8efda-0816-417b-a796-af8a613e353c.jpg

    Polisiye severlere tavsiye ederim.

    Polis cinayet dedi. O adalet diyor...


    Halk için o bir kahraman: mahkum edilmiş pedofilleri hedef alan bir katil. İki adam çoktan öldü. Ölene dek işkenceye maruz kaldılar.


    Polis bile bu vakalara öncelik vermiyor. Çoğu iki ölü pedofilin doğru yönde atılmış bir bir adım olduğunu düşünüyor.


    Fakat DC Maeve Kerrigan'a göre kimsenin adaleti kendi elleriyle uygulamasına izin verilmemeli. Genç ve deneyimsiz olan Kerrigan, kurban ne suç işlerse işlesin cinayetin cinayet olduğuna inanmak istemektedir. Katilin vahşeti şiddetlendikçe, Kerrigan da adaletin sağlandığından emin olmak için ne kadar ileri gidebileceğiyle yüzleşmek zorundadır...

     

     

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.