-
Content Count
25 -
Last visited
About chibichan33
-
Rank
Level 1
- Birthday 03/03/2004
Profil Bilgileri
-
-
-
İlgi :
YAOİ MANGA VE ANİMELER
Recent Profile Visitors
633 profile views
-
holapiss reacted to a post in a topic: ''Tekrar Tekrar İzleyebilirim!'' dediğiniz Animeler
-
hakuouki shinsengumi kitan
- 5,714 replies
-
- oyun
- forum oyun
-
(and 1 more)
Tagged with:
-
Tomoe-dono reacted to a post in a topic: Favori Anime Müzigin ?
-
''Tekrar Tekrar İzleyebilirim!'' dediğiniz Animeler
chibichan33 replied to Pucby's topic in Anime Genel
major rurouni kenshin-hatırladıkça gözleri doluyor- code geass captain tsubasa hajime no ippo haikyuu prince of tennis hunter x hunter-karınca arcı hariç- kuroshitsuji aralarından bi kaç tanesi hariç hepsini de tekrar tekrar izlemişimdir -
chibichan33 reacted to a post in a topic: ''Tekrar Tekrar İzleyebilirim!'' dediğiniz Animeler
-
instagram da dolaşırken kanatlı arkası dönük bir çocuk çizimi görmüştüm araştırdım fairy tail olduğunu öğrendim bu şekilde de animelere başladım yazıdan da anlaşıldığı üzere ilk animem de fairy tail di
-
jans09 reacted to a post in a topic: TürkAnimeTV İlk 20'ler
-
major görmek duygulandırdı onun ve bir kaç tanenin dışında sao gibi animelerinde bu listelerde olması ...
-
Fumi reacted to a post in a topic: Bir Anime Karakterini Öldürebilsen Hangi Karakteri Öldürürdün? (Paylaştığınız Resimleri Lütfen SPOİLER İçine Alınız.)
-
izlemedim alttaki hajime no ippo izlemiştir
- 4,212 replies
-
- oyun
- forum oyun
-
(and 1 more)
Tagged with:
-
chibichan33 changed their profile photo
-
bir yılda 80 tane izlemişim ve evet az önce saydım
-
jans09 reacted to a post in a topic: En Unutulmaz Kötü Karakter [Spoiler İçerebilir!]
-
En Unutulmaz Kötü Karakter [Spoiler İçerebilir!]
chibichan33 replied to jans09's topic in Anime Genel
shishio makoto ve makishima shouyo çok karizmatik kötü adamlardansı bence- 40 replies
-
- kötükarakter
- kötüanime karakterleri
-
(and 1 more)
Tagged with:
-
mubariz reacted to a post in a topic: Favori Anime Müzigin ?
-
fullmetal alchemist brotherhood-Uso noragami-kyouran kids haikyuu-fly kamisama hajimemashita-hanae
-
çoğu kişi zaten benim yazacaklarımı yazmış sanırım sadece kurapika yazılmamış onuda ben yazıyım bence kurapika da oldukça zeki bir karakter
-
Ünlü Olmayan Güzel ve Ünlü Olan Berbat Animeler
chibichan33 replied to DarkSoul's topic in Anime Genel
sao zaman kaybı bence ama fangirlleri boldur rurouni kenshin harikadır major da pek bilinmez ama o da güzeldir narutoyu sürekli övdüklerinden ilk iki bölümü izlemişimdir ama pek sevemedim -
izlemedim alttaki rurouni kenshin izledin mi
- 4,212 replies
-
- oyun
- forum oyun
-
(and 1 more)
Tagged with:
-
jans09 reacted to a post in a topic: Anime Karakterlerinin İlginç Alışkanlıkları
-
hajime no ippo da neko vardı her cümlesinin sonunda dani derdi
- 10 replies
-
- alışkanlık
- anime karakterleri
-
(and 2 more)
Tagged with:
-
Aritoka arikashikami
-
mert_teke reacted to a post in a topic: Bugün Hangi Animeyi İzlediniz?
-
yaşı tutmadığı için katılamayanlarda burada mı