Jump to content

efesinsen

Üyeler
  • İçerik sayısı

    13
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İtibar Etkinliği

  1. Teşekkür
    efesinsen reacted to DHspark in Asosyal Olmanın İyi ve Kötü Yönleri   
    yapmayın arkadaşlar
    asosyal olmanın iyi yönleri yoktur. Sadece bazı insanlar iletişim konusunda pek hevesli değildir. İçine kapanıktırlar. Bu sebepler insanları ben asosyal miyim asosyallik daha mı iyi gibi sorulara yöneltebilir.
    Asosyallik aynı zamanda tecrübesizlik anlamına gelir. Dışarı çıkmayan, insanlarla bağ kurmayan, aktif olarak hayatın içinde olmayan insanlar hayatı daha iyi öğrenemezler. kısacası düşmeyen insan kalkmayıda öğrenemez. tamam doğrudur kimse internet kadar bilgi sahibi olamaz, sanal ortamdan birçok şey öğrenilebilir ama birşeyi bilmekle başına geldiğinde o olay karşısında bir tavır sergilemek ne yapacağını bilmek aynı şeyler değildir. Hayat daha farklıdır, daha katıdır. Asosyal insanlar arkadaşlık kurmakta zorlanırlar, eş seçerken zorlanırlar bunları yaptıklarında ileride çocukları olunca onları yetiştirmekte zorlanırlar (yapamazlar demiyorum zorlanırlar) Asosyalliğe asla alışmayın onu sevmeyin kabullenmeyin sıkıcı sinir bozucu üzücüde olsa dünyaya açılın dışarıya çıkın biz insanlar yalnız yaşamak için yaratılmadık bu bizim doğamıza ters.
    Aynı zamanda asosyal insanlar daha sadık daha iyimser yapıcı insanlardır, ben asosyal insanlarla konuşmayı onların kendine sakladığı o kapalı dünyasına girmeyi, muhabbet etmeyi çok severim. Aradaki duvarları bir kere aştığınızda çok sevecen zeki becerikli insanlar olduklarını görürsünüz Tanıdığım bazı asosyal arkadaşlarımla çok iyi anlaşırım. Bu onların seçimi benimde bazen kendimi odama kapatıp dış dünyayla bağımı koparasım gelmiyor değil :) . Ama unutmayalım bu hayatta paylaşmak öğrenmek, öğretmek, beraber eğlenmek kadar güzel pek az şey var.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.