Jump to content

AnimeWho

Üyeler
  • İçerik sayısı

    8
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

2 Takipçi

Kişisel Bilgiler

  • Hakkımda
    Fansub.
  • Web Sitesi
    https://animewho.com/
  • ICQ
    https://discord.com/invite/kXkg3pY

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Kadın
  • Konum
    https://discord.com/invite/kXkg3pY

Son profil ziyaretçileri

1810 profil görütülenme

AnimeWho üyemizin başarıları

  1. AnimeWho

    Coderlar tam olarak ne yapıyor.

    Kısaca konuya şöyle bir açıklık getireyim arkadaşın dediği doğrudur, encode ile typesetting aynı şey değildir. Encoder videoyu alt yazı ile birleştirirken aynı zamanda kalitesini minimum ölçüde bozarak izleyiciye kolay indirilebilir bir dosya haline getiren kişidir. Typesetting yapan arkadaş ise o videoda gözüken japonca yazıları gizleme, sağdan soldan çıkan yazıların çevirisi varsa bu çevirileri japoncasıyla aynı şekilde sağdan soldan çıkartarak sanki orijinal videonun bir parçasıymış gibi yapan kişilerdir. Şunu söyleyebilirim fansublara başvuran kişilerin çoğu hiçbir şey bilmediği gibi öğrenmekten de yoksun insanlar olduğu için çoğu fansub encode ve typesettings olayını tek kişiye yüklemekte. Bakın hepsi tek kişiye yüklüyor demiyorum ama çoğu fansubda böyle . Örneğin "AnimeWho?" üzerinde encode ve typesettings kısmını tek kişi yapmaktadır. Örneğin ortalama bir aot bölümü 1 gb'a yakın iken 200-300 mb'a kadar indirmektedir. Şöyle bir gerçekte var Türkiye'de bir kez emeğe saygı denen bir şey yok. Biz gidip ha Japoncası gibi gözüken Türkçe çevirinin dizgisini yapmış ha yapmamışız ödül vermiyorlar, teşekkür etmiyorlar vs vs. Bu yüzden inanın çoğunun yapası gelmiyor. Her kimden izliyorsanız gidip bir teşekkür edin emin olun siz teşekkür ettikçe insanlar motive olmakta. Karaoke mevzusu da aynı şekilde herkes op-ed atlamakta bu yüzden çoğu fansub yapmamakta. Fakat karaoke mevzusu da typesetting gibi ayır kişiler tarafından yapılır. Ama TR'de bu da encoder'a kalmakta. Kısaca, encoder alt yazı ile videoyu minimum kayıpla birleştirme ve sıkıştırma yapan kişi (Yapan kişi isterse renklerle oynayıp daha iyi bir görüntü verdirebilir.) Typesetting: Dizgicidir çeviri yazılarını sanki video'nun orijinalinde varmış gibi dizer kodlarla uğraşır, assdraw kullanır vs vs.
  2. AnimeWho? Mobil Uygulama: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.animewho.mobil

    Mobil uygulamamız çıktı indirip, yorumlarsanız seviniriz.

     

    Site: https://animewho.com/

    Discord: https://discord.com/invite/kXkg3pY

  3. Mobil Uygulama: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.animewho.mobil Mobil uygulamamız çıktı indirip, yorumlarsanız seviniriz.
  4. Tatlı ponçiğim.

    1. Singularity

      Singularity

      oii my best friend :admire2-onion-head-emoticon:

  5. AnimeWho

    Anime openinglerini indirip çevirme

    nyaa vb sitelerde veya bakabt tarzı sitelerde bd sürümlerine bakın bd sürümlerde extra olarak koyuyorlar onları indirebilirsiniz sadece.
  6. https://discordapp.com/invite/kXkg3pY Konuyu düzenledim geri bildirim için teşekkürler.
  7. Çevirmen başvuruları devam etmektedir katılmak isteyenler başvurabilir.
  8. AnimeWho? 2017 yıllarının sonuna doğru kurulmuş. Üç kişi ile başlayıp şuan 50 kişiye kadar büyümüş bir ekiptir. Fansub olarak sadece anime ve mangaları çevir yükle geç mantığından ziyade, özene bezene çevirisi bittikten sonra dizgisini yapıp encode işlemi yaparak sizlere sunmaktayız. Kullanılan Tüm Bağlantılar: Site: https://animewho.com/ Discord: https://discord.com/invite/kXkg3pY Ekip Alımları: https://animewho.com/ekip-alimlari
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.