Jump to content

Lynx

Üyeler
  • İçerik sayısı

    2080
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    6

İletiler bölümüne Lynx kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. benim bu konuda şimdilik bu son mesajım olsun flood yaptık :) 

    bir yerde(nerdeydi hatırlamıyorum) keşke şuan burda senin yerine sasuke olsaydı dedi ​ben sakurayı orda çizdim sanırım :D sakuranın sasukeyi bu kadar tutkulu sevmesine de pek aklım ermedi benim açıkcası. tamam çocukken okulda hoşlanmış olabilirsin de bir sene beraber aynı takımda dolaştınız sasuke bıraktı gitti sonra 3 sene bi tane görmedin sasukenin umrunda değilsin bırak işte dimi bi nefes alayım etrafıma bakayım falan yok pehh.

     

    Valla onu hiç birimiz anlamıyoruz tencere yuvarlandı kapağını buldu işte ahahah.. :D Evet benim de son. :lol:

  2. Ben şeyde çok umutluydum Kushina Narutoya demişti ya benim gibi bi eş bul kendine diye. :lol: Dedim kesin Sakura olucak. :lol: Gördüğünüz gibi koskoca kadın oldu kendine ait olmayan bir çocuğa bakıyor yazık ya kıyamam vurcam o Saskeyi. :angry: Sakuraya aşırı kızdığım yerler Narutoya sarılıp seni seviyorum demesi olmuştu hisleriyle oynadı. Bir de beni anlamıyorsun, Sasuke olsa kesin anlardı falan demişti.. Nerde anlicak Saske seni. :lol:

  3. ilk başlarda çocuktular canım orda hinatanın değerini bende fark edemedim. büyüyüp açıldıktan sonra kalbimizi çaldı :D sakura nefretimde doruklarına ulaştı :/

     

    Haayır ya Sakura başından beri iyiydi bence siz göremiyordunuz boşa mı Tsunade öğrenci olarak aldı kendine. :lol: Evet gereksizdi biraz ama iyi ki Sakura var dediğim yer de çok oldu. İkinci sezonda zaten kalbimi çaldı. :ph34r:

  4. hinataya aşık olmayan bi narutoydu zaten ben dahil bütün izleyiciler hinata delisiydi :D

     

    Ben başlarda sevmiyordum Hinatayı. Çok sinir bozucuydu bişi yapamıyordu, aynı Sakura gibi Naruto-kun Naruto-kun diye dolanıyordu. İkinci sezonda Pain ile olan savaştan sonra helal be kızım  yürü dedim ahahah. :lol:

  5. sende haklısın :D ama sonuç olarak hinata muradına erdi. animedeki kızların ikiside aşık olduğu kişiye sahip olabildi ama erkekler o yönden pek şanslı değildi. şu narutonun hinataya aşık olduğu filmi hala izleyemedim o yüzden aralarında ne olduda naruto sakuradan vazgeçti bilmiyorum da naruto sakuraya aşıktı sahip olamadı o yüzden your argument is invalid. :P

     

    Aynen ben de izleyemedim henüz. :lol: Korecesi var Korece izlemem ben. <_< Hinata aşık olunmayacak kız değil zaten de Naruto geri kafalı. :lol:

  6. gomen bet chan sakura dai kirai.  narutonun mutluluğunu bi göresim var. hinata ile olan evlilikleri aile hayatını bi görelim yakın zamanda inşallah :D yanılıyosun sasuke hala aynı ruhsuz sasuke. seven adam az ilgi gösterir çocuğunun yüzünü unutur mu bi insan ya fotoğraf motoğraf bişey istersin.

     

    Yaaa Naruto Hinataya çok mu baktı kızcağız öldü Naruto Naruto diye.

  7. sakura çeksin daha ohhhh canıma değsin :D narutoya o kadar acı çektirdi işte karma kavramı karşınızda sayın seyirciler :D karma asyaya kaynaklı bir kavram hiç şaşırmadım :D sakuranın çocuğu olmuyorsa belki böyle bişey yapmışlardır karinin yumurtayı almışlardır ama yine sakura doğurmuştur bilemeyicim. her türlü sakura iyi kocayı kaçırmış oldu :D evlendikten sonra sasuke basmış gitmiş ne anladım öyle evlilikten ben bea hiç evlenmeselerde olurmuş :D

     

    Bence Saske artık çok seviyor Sakurayı ama görücez. -_- Benim karım çok güçlüdür dedi orda bi :bled1-onion-head-emoticon: oldum. :lol: Saradaya çok üzüldüm ama ben cidden ya. Ah o Saske yok mu. :angry: Sakuram benim canım. :wub:  Ohh diyor ya inanmıyorum sana. :angry:

  8. manga 8. bölümde şu an sanırım, günceldeyim hemencecik kısaca görüşlerimi aktarayım:

    1-Ne kadar sürecek bu yeni seri bilmiyorum ben one-shot bekliyordum açıkçası hatta ve hatta yeni bir seri hiç beklemiyordum çünkü Kishi artık yeni mangasına yönelmek istediğini falan açıklamıştı.Ama beğendim bu seriyi.İlk seri artık bıktırmıştı açıkçası.Yeni bölüm geldiğinde zoraki okuyordum.Yeni hikaye yeni karakterler canlandırmış seriyi.

    2-Boruto resmen yok bu seride.Görüyoruz ki saltanat yok Kishi'nin lügatında :D Baş karakter Sarada olmuş iyi de olmuş zira hokage olcam hokage olcam diyerek ortalarda dolanan bir sarışın veledi daha çekemezdim :P

    3-Sakura benim seride en nefret ettiğim karakterdi bilenler bilir malum Sasukeyi çok sevdiğimden.Bir de karakterinden ötürü de sevmezdim.Düşünün ''ben'' bu seriyle beraber Sakura'ya acımaya başladım ve sempati duyuyorum artık.Nedeni de spoilerda:

    Şu an Sakura-Sasuke-Karin üçlüsünün arasındaki dramayı tam olarak bilmesek de Sarada'nın Karin'nin kızı olduğunu öğrendik.Sakura kendisinin olmayan bir çocuğu büyütmüş öz kızı gibi sevmiş.Malum hala Sasuke'yi deliler gibi seviyor ve sanırım Sasuke ona hiçbir şekilde ''kocalık'' yapmasa bile..

    4-Sasuke'm.... :wub: Her zamanki gibi donuk, soğuk ve gıcık ama ben onu öyle seviyorum  :P Gerçi Sarada'nın babasız bir çocukluk geçirmesi yüzünden eksi puan aldı benden  :angry:

    5-Üşeniyorum artık sonra yazarım  :D

     

    Hala Saske diyor ya. :lol: Kızım ben başından dedim size Sakura mikemmel bi kız diye. Değerini bilmiyorlar, değerini. Diğer dediklerin cidden öyle, seride yine Baruto üzerinde durulsaydı baştan beğenilmezdi zaten. İlerde belki Baruto üzerinde durulur ama baştan Saradaya yönelmeleri iyi olmuş. -_- Aslında bakarsan başta ben de Saskeyi seviyordum ama artık sevmiyorum, Itachi gibi birini öldürdüğünden, iyice nefret ettim. Karini de vurmuştu hiç takmadan.. Saradayı bile tanımadı. Garip biri ya. Şu yeni çıkan bölümleri ben de zorla okuyordum. Maksat bitirmek için okuyordum hani. <_< Kishi farklı ve kaliteli bişiler yapsa da okusak.

  9. Aslında karine baya bir benzediği doğru sakuranın kızıysa sakura az benzeseymiş be ama yinede wiki ye de ööle yalan haber o kadar kolay konulamazki

     

    Aynen öyle yalan haber koyamazlar ya wiki gibi önemli bilgi veren sitelere. Yani bilemicem ben de ama. :ph34r:

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.