Jump to content

Vigilante

Üyeler
  • İçerik sayısı

    15
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İletiler bölümüne Vigilante kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. LaWbringer, 11.05.2020 - 05:01 tarihinde yazdı:

    Aşırı uzun süredir anime izleyen birisi değilim, şuana kadar 50-60 civarı anime seyretmişimdir. fakat benim anlamadığım fullmetal alchemist brotherhood neden bu kadar abartılıyor? yani bakıyorum tüm top animelerde 1. sırada, geçen de netflixte karşıma çıktı merak edip izlemeye karar verdim. 9. bölümdeyim ve yani animedeki fightlar çok sıkıcı ve kısa, bitek baş karakterlerin hikayesi güzel onun dışında ilgi çekici bir karakter göremedim, baş karakterler çok güçsüz ve doğru düzgün bi olay yok. yani animeyi halen izliyorum belki bir süre sonra sarar falan diye ama yok cidden re: zero'daki her bölüm ağzımı açık bırakan olaylar, aot'deki iyi düşünülmüş gizemler ve ilgi çekici karakterlerden vb. bir sürü şeyden sonra bu black clover gibi gayet normal üzerine aşırı düşünülmemiş bir shounen animesi gibi duruyor. bu animenin nesi bu kadar iyi?

    9 bölümden sonra, bitirdiğin veya güncel olduğun serilerle kıyaslaman bence hiç etik olmamış. Eğer seriye fırsat verirsen şu anki düşüncelerini değiştireceğine inanıyorum. Hem ilerleyen bölümlerdeki vs'leri de kaçırmamalısın :) 64 bölümü izleyip fikrini tekrardan yaz. :whistling-onion-head-emoticon:

  2. Biraz konuyu hortlatmak gibi olacak ama Solo Leveling gerek çizimleri gerek konusu, ana karakteri olsun sağlam bir manga. Geçenlerde 110.bölümde sezon finali verdi. Tür olarak aksiyon, fantastik, macera, shounen. Ek olarak fantastik, shounen veya psikolojik, seinen, gerilim manga önerisi olan varsa şu karantina günlerinde çok makbule geçer.

  3. Merhaba arkadaşlar. İsmim Onur ve 26 yaşındayım. İlk anime ile tanışmam 2007'de Naruto ile oldu. Son 1.5 senedir mangalardan daha çok haz almaya başladım ve manga ağırlıklı olmak üzere bazı serileri takipteyim. Çağdışı düşüncelere karşı gelerek de devam edeceğim. :) Aranıza katıldığım için son derece mutluyum. Umarım güzel vakit geçiririz. Sevgi ve saygılarımla :)

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.