Jump to content

shittybou

Üyeler
  • İçerik sayısı

    13
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

shittybou kullanıcısının paylaşımları

  1. shittybou

    Anime İstek ve Önerileri

    öneriler için çok teşekkürler hepsine bakacağıma emin olabilirsin
  2. shittybou

    Anime İstek ve Önerileri

    her ne kadar çoğunu izlemiş olsam da aralarında izlemediklerim var göz gezdireceğim. teşekkürler. ayrıca bleach ve sword art online hakkında görüşünü de alabilir miyim?
  3. shittybou

    Anime İstek ve Önerileri

    ayrıca aklıma gelmişken, bleach hakkında ne düşünüyorsunuz o kadar bölümü izlemeye değer mi?
  4. shittybou

    Anime İstek ve Önerileri

    herkese selam bir süre önce artık anime izleyemediğimi sıkıcı gelmeye başladığını söylemiştim ve buradan iki arkadaş sağ olsun biraz ara vermemi sonrasında izlediğim her şeyden daha çok keyif alacağımı söylemişti, öyle de yaptım. yaklaşık 4 saat önce fma brotherhood’u bitirdim ve size yaşadığım boşluk hissini anlatamam. var mıdır böyle anime mecrasının top serileri denebilecek izlemeden ölmemelisin dediğiniz şeyler? önerilerinize fazlasıyla açığım ama daha önce söylediğim gibi maalesef kötü çizimleri izleyemiyorum (code geass izledim orası ayrı)
  5. shittybou

    Anime İstek ve Önerileri

    nasıl bir anime istiyorsun tam olarak bilemem ama ansatsu kyoushitsu “bence” kesinlikle izlenilmesi gereken bir anime. final bölümüyle beni ağlatmayı başarmış ve kalbimde büyük bir yer edinmiştir açıkçası. karakterler ve aralarındaki ilişkiler de oldukça eğlenceli olduğundan şans verebileceğini düşünüyorum.
  6. shittybou

    Anime İstek ve Önerileri

    sanırım gerçekten söylediğiniz gibi tükenmişlik yaşadığımı kabullenemedim bir türlü. teşekkürler izlemeye kısa bir süre de olsa ara vereceğim.
  7. shittybou

    Anime İstek ve Önerileri

    selamlar çok belirli bi konu veremeyeceğim ama 1 ay öncesine kadar tüm günüm anime izlemekle geçerken şu an beni alıp götürecek animeler bulmakta oldukça zorlanıyorum. bir şeyler oluyor ve ne bileyim sarmıyor işte izlediklerim. lütfen bana öyle bir şey önerin ki onu izlemek için gece uykumdan feda edeyim. her türe açığım ama lütfen çizimleri eski olan bir şeyler önermeyin. (ha derseniz ki code geass gibi bir şey sırf ana karakter için bile izlersin o zaman pek de umrumda olacağını sanmıyorum)
  8. shittybou

    Anime İstek ve Önerileri

    mirai nikki dışında hepsini izlemiştim ama teşekkürler yine de
  9. shittybou

    Anime İstek ve Önerileri

    ana karakterin böyle seri katil gibi bir şey olduğu animeler arıyorum çok eski şeyleri izleyemiyorum çizimler dolayısıyla önerileri bekliyorum
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.