Jump to content

shittybou

Üyeler
  • İçerik sayısı

    13
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İletiler bölümüne shittybou kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Rubyyy, 4 saat önce tarihinde yazdı:

    My anime list ve AniList'te ki top animelere bakarsan bulabilirsin ama ben sana yine de çok sevdiğim serileri önereyim.

     

    MyAnimeList: https://myanimelist.net/topanime.php?limit=0

     

    AniList: https://anilist.co/search/anime/top-100

     

    Benim önerilerim; (Herhangi bir şeye göre değil. Sadece izlemen gerektiğini düşündüklerim.)

     

    Gintama (bleache yakın bölümü vardır ama çoğu komedi bölümü ben komedi animelerini sevmediğim için [güldürmüyorlar çünkü] çoğu komedi bölümünü atladım. Ama yine de mükemmel bir seridir. Gintama 2015 en mükemmel sezonudur.)

     

    Cowboy Bebop (Eski olmasına rağmen çizimleri kötü değil ve dövüşler çok güzel gözüküyor.

     

    Ansatsu Kyoushitsu (1. Sezonu 2. sezonu kadar iyi olmasa da güzeldir. 1. Sezon, sırf 2. sezon için bile izlenir. Böyle diyorumda 1. sezon kötü değil gayet eğlenceli sadece 2. sezona göre biraz daha kötü)

     

    Bungou Stray Dogs

     

    Steins; Gate

     

    Hunter x Hunter (2011)

     

    Nanatsu no Taizai

     

    Shingeki no Kyojin

     

    Noragami

     

    JoJo no Kimyou na Bouken (part 4 ve 5 en güzelleridir. ilk 3 partta güzel ama diğer ikisinin yanında sönük kalıyor. Benim favori partım 4tür)

     

    Vinland Saga

     

    Yakusoku no Neverland

     

    Kimetsu no Yaiba

     

    Kami no Tou

     

     

    öneriler için çok teşekkürler hepsine bakacağıma emin olabilirsin

  2. OrigamiTobiichi, 6 dakika önce tarihinde yazdı:

    Fullmetal Alchemist tabii ki mükemmel bir anime, macera tarzında onun gibi güzel olan HunterxHunter ve Shingeki no Kyojin aklıma geliyor ayrıca Cowboy Bebop,Samurai Champloo,Trigun gibi eski seriler var ama çizimlerinden dolayı sevmezsin büyük ihtimalle,bunlar haricinde daha az popüler olan Soul Eater,Psycho-Pass,Owari no Seraph,Gurren Lagann gibi animeler de var.Tür olarak pek benzemese de izlemediysen Steins:Gate,Zankyou no Terror,Baccano ve Kekkai Sensen'i de öneririm.

    her ne kadar çoğunu izlemiş olsam da aralarında izlemediklerim var göz gezdireceğim. teşekkürler. ayrıca bleach ve sword art online hakkında görüşünü de alabilir miyim?

  3. herkese selam bir süre önce artık anime izleyemediğimi sıkıcı gelmeye başladığını söylemiştim ve buradan iki arkadaş sağ olsun biraz ara vermemi sonrasında izlediğim her şeyden daha çok keyif alacağımı söylemişti, öyle de yaptım. yaklaşık 4 saat önce fma brotherhood’u bitirdim ve size yaşadığım boşluk hissini anlatamam. var mıdır böyle anime mecrasının top serileri denebilecek izlemeden ölmemelisin dediğiniz şeyler? önerilerinize fazlasıyla açığım ama daha önce söylediğim gibi maalesef kötü çizimleri izleyemiyorum (code geass izledim orası ayrı)

  4. SikatriX, 7 dakika önce tarihinde yazdı:

    Exorcist ile soul eateri izledim şu ansatsu Kyoushitsu nasıl  hangi anime ayarında  bu arada çok teşekkür ederim 

    nasıl bir anime istiyorsun tam olarak bilemem ama ansatsu kyoushitsu “bence” kesinlikle izlenilmesi gereken bir anime. final bölümüyle beni ağlatmayı başarmış ve kalbimde büyük bir yer edinmiştir açıkçası. karakterler ve aralarındaki ilişkiler de oldukça eğlenceli olduğundan şans verebileceğini düşünüyorum. 

  5. pseudohomophylus, 6 saat önce tarihinde yazdı:

    Rica ederim:muajajaja__how_funny__onion_by_elcerbero:

    @shittybou sen tükenmişlik yaşıyorsun kardeşim biraz ara verip dönersen daha çok zevk alırsın izlediğin animeden:admire2-onion-head-emoticon:

    Seishun buta yarou wa Bunny girl senpai no yume wo minai animesine bakabilirsin biraz ilginç olabilir

    Aoi bungaku gibi tür olarak farklı animeleri izlemeyi dene  güzel çizimler her zaman hayat kurtarır onun için de animasyonlar izleyebilirsin Hal, Kimi no na wa, Koe no katachi, Nakitai watashi wa Neko wo kaburu gibi 

     

    yumulonely, 5 saat önce tarihinde yazdı:

    Ben bunu yaşadığımda genelde biraz ara veririm. Veya eskiden izlediğim favori animelerimi tekrardan izlemeye başlarım. Mesela şu an assassination Classroom'a başlayacağım. Sen de izlemediysen izle derim

     

    Ayrıca Durarara'nın karakterlerin tanıtıldığı 3-4 bölümünü izledikten sonra iki günden daha az bir süre içinde hepsini izlemiştim. Çok sürükleyiciydi:loveloveplz:

    sanırım gerçekten söylediğiniz gibi tükenmişlik yaşadığımı kabullenemedim bir türlü. teşekkürler izlemeye kısa bir süre de olsa ara vereceğim. 

  6. selamlar çok belirli bi konu veremeyeceğim ama 1 ay öncesine kadar tüm günüm anime izlemekle geçerken şu an beni alıp götürecek animeler bulmakta oldukça zorlanıyorum. bir şeyler oluyor ve ne bileyim sarmıyor işte izlediklerim. lütfen bana öyle bir şey önerin ki onu izlemek için gece uykumdan feda edeyim. her türe açığım ama lütfen çizimleri eski olan bir şeyler önermeyin. (ha derseniz ki code geass gibi bir şey sırf ana karakter için bile izlersin o zaman pek de umrumda olacağını sanmıyorum)

  7. yumulonely, 3 dakika önce tarihinde yazdı:

    Monster 2004 yapımı

    Death note 2006 yapımı

    Inuyashiki sayılır 2017 yapımı

    Danganronpa serileri de hoşuna gidebilir. Seri katil değil ama birçok katil var

    Erased ana karakter seri katil değil ama seri katil arıyorlar. Favori animelerimdendir. 2016 yapımı

    Mirai nikki en bilinenlerden ama ben bitirmedim.d  2011 yapımı

     

    mirai nikki dışında hepsini izlemiştim ama teşekkürler yine de 

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.